Η ομάδα εργασίας δήμου Τρίπολης για νομικά και οικονομικά θέματα

Η ομάδα εργασίας δήμου Τρίπολης για νομικά και οικονομικά θέματα

Νοέμβριος 25, 2014 - 16:03
2 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αποφάσισε τη συγκρότηση ομάδας εργασίας του δήμου Τρίπολης έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 1.θ του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α’ 87) σύμφωνα με τις οποίες: «ο Δήμαρχος συνιστά ομάδες εργασίας και ομάδες διοίκησης έργου από μέλη του δημοτικού συμβουλίου, υπαλλήλους του δήμου, υπαλλήλους του δημόσιου τομέα ή ιδιώτες για τη μελέτη και επεξεργασία θεμάτων του δήμου, καθορίζοντας τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τους» και την ανάγκη συγκρότησης ομάδας εργασίας με θέμα τη μελέτη και επεξεργασία οικονομικών και νομικών θεμάτων του Δήμου.

Έτσι η ομάδα εργασίας θα αποτελείται από τους κάτωθι:

α) Δρ Ηλία Μαρκόπουλο, Οικονομολόγο – Νομικό
β)Κωνσταντίνο Μπεντεβή, αναπλ. Προϊστάμενο του τμήματος Ταμείου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικού και
γ) Ελένη Ζωγόγιαννη, υπάλληλο του Δήμου μας ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού.

Έργο της ομάδας εργασίας θα είναι η μελέτη και η επεξεργασία διαφόρων οικονομικών και νομικών θεμάτων του Δήμου και η υποβολή προτάσεων και εισηγήσεων στο Δήμαρχο για
την προώθηση της επίλυσής τους.

Υπεύθυνος λειτουργίας της ομάδας εργασίας ορίζεται ο κ. Μαρκόπουλος Ηλίας.

Η γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας εργασίας θα γίνεται από την κα Ζωγόγιαννη Ελένη.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Τι αηδίες είναι αυτές; Την επιτροπή σκέφτηκε τώρα για να δράσει ανεξέλεγκτα; Δεν κοιτάει καλύτερα τα "βαμμένα μαύρα μαλλιά" του;;; Ας τα περάσει ένα χέρι ακόμα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.