Προς αναβολή η έφεση Σμυρνιώτη στο ΣτΕ

Προς αναβολή η έφεση Σμυρνιώτη στο ΣτΕ

Νοέμβριος 25, 2014 - 12:19
30 σχόλια

Αναβάλλεται η καθορισμένη για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου εκδίκαση της υπόθεσης του κ. Γιάννη Σμυρνιώτη κατά του κ. Δημήτρη Παυλή λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Ο κ. Σμυρνιώτης προχώρησε στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ)  για λόγους οι οποίοι έχουν να κάνουν με την νομιμότητα των εκλογών, όπως είχε αναφέρει λίγες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των αυτοιδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου θα καθοριστεί νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ειδήσεις: 

30 Σχόλια

Μπορεί να πάρει αναβολή 5 χρόνια για να κυβερνήσει ήρεμος ο μήτσος; μην του βγάζετε από την μύτη ότι μπορεί σε λίγο καιρό να μην εχει την καρέκλα...

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 25/11/2014 - 12:44 Μια χαρά τα λες, φτάνει να είσαι εσύ από πάνω...

Εδω ο Μήτσος κατέστρεψε την πόλη σε 3 μήνες, φαντάσου να δεις τι έχει να γίνει εάν διοικήσει πέντε χρόνια.

ΙΩΑΝΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ....Ο ΜΑΙΟΣ ΤΟΥ 2019 ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2024 ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!!!

Αντί να πηγαίνεις στην Παναγιά του Σουμελά γονατιστός και να την ευχαριστείς για το θαύμα που έγινε, ονειρεύεσαι και 2024. Τέτοια λάθη μια φορά γίνονται τα 50 χρόνια αγαπητέ παπαγαλίνε. Μια χαρά σου έκατσε, βολέψου με την μια θητεία και να μην ξεχνάς να πηγαίνεις να ανάβεις κανένα κερί στην εκκλησία.

Εγώ ανάβω πολλα κεράκια!!! Κοιτα εσυ να αναψεις καμία λαμπάδα γιατί σε βλέπω το 2024 να πηγαίνεις γονατιστος στην Παναγία σουμελα!!!

Εγώ πάντως ξέρω ότι περισσότερο απ΄όλους εκλογές θέλει ο Τζιούμης. Μπροστά είναι φιλιά και αγκαλιές με τον Παυλή και από πίσω του σκάβει το λάκο.

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ... ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Το θέμα είναι να ανάψτε κανένα κερί να σωθούμε από το Μήτσο γιατί ήδη έχει ισοπεδώσει τα πάντα.

Φίλε εγώ δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και δεν περιμένω κανένα δήμαρχο να με ζήσει. Ας βγαίνει ο Παυλής και μέχρι το 2122. Η πόλη θα χάσει.

το εχεις παραξεχυλωσει ρε γιαννακη ..........ελεος πια . ενδιαφερων θα εχει να ξαναγινουν εκλογες να δειτε τι θα γινει,προσωπικα εγω προβλεπω ο γιαννακης να ΠΑΤΩΝΕΙ,και να παιρνει κεφαλι ο Τζιουμης . μετα απο ολα αυτα που εχει κανει ο γιαννακης καμενο χαρτι σε οτι και αν βαλει (δημοτικες-βουλευτικες) ειναι,απο ολους το ιδιο ακουω,τον εχουν συχαθει με αυτες τις αντιδρασεις,εχασες ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟΣ και την επομενη φορα ......................

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ? ΑΕΙ ΣΤΟ Δ****ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ Η ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΖΑΚΙ.

@κατια, φίλος Ιωάννη, ΓΙΑΝΝΑΚΟ!!!!!!!! κλπ. Σε πήραμε χαμπάρι, άλλαξε γραμματοσειρά, έχεις καταντήσει το λιγότερο γραφικός και το περισσότερο εκείνος που ***

ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΗΤΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕ ? ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΟΙ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ (ΒΛΕΠΕ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ 6 ΛΥΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ) ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ 300-400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!!! ΓΡΑΨΤΕ ΚΙΑΛΟ ΤΟΤΕ .....

Γραφικια είσαι ΕΣΥ που βρήκες ευκαιρία μια και είναι κλειστό το μαγαζάκι σου να ασχοληθείς με τον Παυλη! Σε καταλαβαίνω είναι πολλά τα 5555555 χρόνια!! Θα μάθεις το είπαμε.... Μην το λέμε συνέχεια....σε καταλαβαίνουμε!!!

Δυστυχώς οι 35 ψήφοι διαφορά έστειλαν έναν άξιο δήμαρχο σπίτι του , γιατί απλά ο κόσμος παραπλανήθηκε από τη λασπολογία και τα υπόγεια ρεύματα συμφερόντων που ποτέ δεν ακολούθησε ο Σμυρνιώτης. Ο Σμυρνιώτης λοιπόν είναι τυχερός γιατί πήγε σπίτι του και ηρέμησε. Η πόλη έχασε όμως ένα μεγάλο Δήμαρχο που άλλαξε την πόλη και την πήγε χρόνια μπροστά!!!

Μάλλον είσαι και εσύ από αυτούς που τους υποσχέθηκε ο Παυλής μηνιαίο μισθό. Εσένα κουκλίτσα μου πόσα σου υποσχέθηκε ο Μήτσος 500€ το μήνα ή 1000€? Με την ορθογραφία που έχεις δε νομίζω να ανήκεις στη μεγάλη κλίμακα.

Η Νοταν τι θέση έχει που προέρχεται και από βουλευτικό τζάκι με μεγάλο και σκοτεινό παρελθόν?

Ο Σμυρνιώτης έλυσε το πρόβλημα των απορριμμάτων στα πλαίσια που του επέτρεπαν οι αρμοδιότητές του. Ο Σμυρνιώτης άλλαξε όλη την πόλη μετά από είκοσι χρόνια. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα και τα ισοπεδώνουμε όλα.

Πολύ σωστά. Έκανε ότι μπορούσε. Το λένε όχι μόνο από γειτονικούς νομούς αλλά και από το εξωτερικό. Η πόλη ομόρφυνε, όπως και να το κάνουμε και φάνηκε πάλι ο κόσμος της, δεν είναι τυχαίο ότι όταν έχει καλό καιρό οι πεζόδρομοι και οι πλατείες είναι γεμάτες κόσμο. Ασχέτως από τις καφετέριες, δεν πίνουν όλοι καφέ, πολλοί κάθονται και στο Μαλλιαροπούλειο και παίζουν με τα παιδιά τους. Να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Ο Σμυρνιώτης έφυφε με το κεφάλι ψηλά, υπερασπίστηκε το Δήμο και τη νομιμότητα. παρά τις λάσπες που προσπάθησαν να του ρίξουν. Το Σμυρνιώτη δεν τον ενδιαφέρει εάν θα βγει πάλι δήμαρχος ή όχι. Τον ενδιαφέρει μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη ως προς τη νομιμότητα των εκλογών και φυσικά όποιος και να είναι ο επόμενος δήμαρχος να τηρείται η νομιμότητα και στη διοίκηση του δήμου γιατί οι πρώτοι μήνες έχουν δείξει το αντίθετο.

35????????????????? Α!!!! ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!!!! ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.