Κατάθεση ψυχής για να μείνει ζωντανός στην πρόκριση

Κατάθεση ψυχής για να μείνει ζωντανός στην πρόκριση

Νοέμβριος 25, 2014 - 23:54
6 σχόλια

Το μεγάλο παιχνίδι με την Μπεσίκτας πλησιάζει και στον Αστέρα Τρίπολης όλοι είναι συγκεντρωμένοι έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει σε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Είναι δεδομένο πως στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το βράδυ της Πέμπτης (27/11) οι ποδοσφαιριστές της Αρκαδικής ομάδας θα κάνουν για άλλη μια φορά την φετινή χρονιά  κατάθεση ψυχής καθώς γνωρίζουν πως υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη.

Ασφαλώς σε τέτοια παιχνίδια πέραν από τα προπονητικά πλάνα μεγάλη σημασία παίζει η θέληση και η μαχητικότητα των παιχτών με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και σε αυτό τον τομέα να δίνουν κάθε φορά το κάτι παραπάνω πράγμα που θα επιδιώξουν να κάνουν  και στον εν λόγω αγώνα.

Ήδη  στην παρθενική συμμετοχή του Αστέρα σε ομίλους του Europa League και μόνο το γεγονός πως η ομάδα διεκδικεί την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μια αγωνιστική πριν το φινάλε είναι μία τεράστια επιτυχία και σαφώς η φετινή χρονιά αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι φίλαθλοι και ολόκληρη η πόλη μέσα από αυτό το μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι του Αστέρα ετοιμάζονται να ζήσουν ακόμα μια μαγική και πρωτόγνωρη βραδιά και είναι έτοιμοι με τη συμπαράσταση τους να δώσουν στην αγαπημένη τους ομάδα την απαιτούμενη ώθηση έτσι ώστε  να φτάσει σε μια ακόμη ιστορική νίκη που θα δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η λέξη υπέρβαση την φετινή χρονιά είναι συνώνυμο με το όνομα του Αστέρα. Ακόμα μια μεγάλη υπέρβαση ψάχνει να κάνει και στο παιχνίδι με τους Τούρκους ίσως και την μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη για να γίνει και το όνειρο της πρόκρισης πραγματικότητα.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΜΑΣ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΡΒΥΛΙΑ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛ***** .ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΜΕ.

Παμε ολοι Αστερα αυριο μην λειψει κανεις.Στην Απεργια που θα γινει μην πατησει κανεις.Ο Αστερας θα σας λυσει τα προβληματα μην εισατ κοροιδα...Ολοι Αστερα αυριο

@V for Vendetta (χωρίς επαλήθευση) στις Τετ, 26/11/2014 - 13:35 Όπου θέλουμε θα πάμε ρε βλάχο...Εσύ θα μας πεις τί θα κάνουμε; Και τί σχέση έχει η απεργία το πρωί, με το ποδόσφαιρο στις 10 το βράδυ ρε βλάχο; Ό,τι θέλει θα κάνει ο καθένας και δεν θα ρωτήσει τη γνώμη σου, V for Vlaxos...

Ολοι Αστερα ρεεεε να οικονομανε στις πλατες του κοσμακη καποιοι..Δεν σας φτανει το πολιτικο κλεψιμο θελετε και το Αθλητικο.Καλα να παθουμε ρεεε εχουμε οτι μας αξιζει..Σαμαρα Βενιζελο Τσιπρα Καρατζαφερη Μελλισανιδη Μαρινακη Κουγια και πολλα αλλα τετοια αξιολογα ατομα που πανε την Ελλαδα πισω 100 χρονια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.