Ευθεία επίθεση του Μπάκου στον Αλαφούζο

Ευθεία επίθεση του Μπάκου στον Αλαφούζο

Νοέμβριος 24, 2014 - 18:32
2 σχόλια

Mε αφορμή την άρνηση του Παναθηναϊκού να στηρίξει την υποψηφιότητα του Μποροβήλου επιτέθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο.

Ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League ανάμεσα στον Δημήτρη Μπάκο και τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησε την ομάδα της Αρκαδίας στο Διοικητικό Συμβούλιο και όπως ήταν φυσιολογικό στήριξε την υποψηφιότητα του Μποροβήλου για την προεδρία της Λίγκας.

Οι τόνοι ανέβηκαν μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του με την υποψηφιότητα του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Μπάκος αμέσως μετά ζήτησε το λόγο και επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. "Κύριοι, εγώ πρώτη φορά έρχομαι εδώ και δε σας γνωρίζω. Όμως ντρέπομαι για όλους! Και για εσάς κύριε Αλαφούζο!

Ο Μποροβήλος είναι υπάλληλός μου εδώ και 10 χρόνια και είναι καθαρός. Όπως καθαρός και ξάστερος είναι και ο Αστέρας! Καταλάβετέ το επιτέλους! Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι! Μόνοι μας! Δεν έχουμε ανάγκη τίποτα και κανέναν! Καταλάβατε;" είπε λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

Αμέσως μετά την εκλογή του Μποροβήλου ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης απευθύνθηκε ξανά στον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας: «Κύριε Αλαφούζο, δε γνωριζόμαστε, όμως ξέρετε την ομάδα μας και γι αυτό το λόγο θα ήθελα κι εσείς να ψηφίσετε το Μποροβήλο. Να μην υπάρχει διάσπαση. Να κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν άλλαξε την ψήφο του Παναθηναϊκού για να του απαντήσει ο Δημήτρης Μπάκος πως : "Κύριε Αλαφούζο κι εμείς, όπως κι εσείς και άλλοι, πριν από τον Αστέρα, άλλη ομάδα ήμασταν. Παναθηναϊκός ήμασταν, δεν τρέχει και τίποτα".

Μετά και από αυτό το Δ.Σ. συνεχίστηκε με τον Δημήτρη Μπάκο να αποχωρεί λίγο αργότερα.

Πηγή: sport24.gr

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αφού κανείς άλλος δεν έβαλε υποψηφιότητα, τί ήθελε ο Αλαφούζος; Και εν πάσει περιπτώσει μόνο ο Μπάκος τά χει βάλει με Μαρινάκη γιατί πραγματικά τον αδίκησε. Τον Αλαφούζο πού τον αδίκησε ο Μαρινάκης;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.