Ο Μποροβήλος νέος πρόεδρος της Super League

Ο Μποροβήλος νέος πρόεδρος της Super League

Νοέμβριος 24, 2014 - 15:24
3 σχόλια

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Γιώργο Μποροβήλο να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Superleague. Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης διαδέχεται τον Τάκη Αγραφιώτη, που δεν άλλαξε την απόφασή του και τελικά παραιτήθηκε. Τη θέση του επίσης παραιτηθέντα από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, Στράτου Σωπήλη, πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης.

Το ΔΣ της Superleague βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτός από το θέμα της ανάδειξης νέου προέδρου, συζητείται το μείζον θέμα για την βία στα γήπεδα.

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.   Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. κατόπιν της δήλωσης πρόθεσης παραίτησης του κ. Δ. Αγραφιώτη και της παραίτησης του κ. Ε. Σωπήλη από τα οικεία αξιώματα.

2.      Περιστατικά βιαιοπραγιών κατά προσώπων στο χώρο του ποδοσφαίρου και η εν γένει διαμορφωθείσα κατάσταση. 

3.    Προσφυγές των Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στα Πολιτικά Δικαστήρια – Συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε συνέχεια των από 03/09/2014, 08/10/2014 και 14/11/2014 αποφάσεων του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.

4.      Εισήγηση προς την Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις επιπτώσεις για Π.Α.Ε. που δε θα αδειοδοτηθούν από την Ε.Π.Ο. για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 16.

5.      Επανακαθορισμός των ημερομηνιών διεξαγωγής της 11ης έως και 17ης αγωνιστικής.

6.      Θέματα εκ της συνεργασίας με την εταιρεία Taf Sports Marketing A.E.

7.      Γραφεία του Συνεταιρισμού / αλλαγή έδρας.

8.      Αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συζητηθούν τα εξής θέματα :«1.Παραίτηση Χιου Ντάλας από τα καθήκοντα ορισμού και αξιολόγησης των διαιτητών. Κλήση του για παροχή εξηγήσεων σχετικά με την παραίτησή του. 2.Διερεύνηση της πιθανότητας για συνέχιση του Πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές, εφόσον η ΕΠΟ επιμένει στον μη ορισμό διαιτητών. 3. Προγραμματισμός συνάντησης Super League – υπουργού Δικαιοσύνης για να χαρακτηριστούν «κατεπείγουσες» και να επιταχυνθούν όλες οι ανοικτές έρευνες και εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο».

9.      Διάφορα.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ...... Ξέρω ότι κάποιοι δεν το χώνεψαν αλλά ο Γιώργος μόνο έχει: 1) Αγνές προθέσεις για το ποδόσφαιρο... 2) Τη γνώση ποδοσφαίρου τόσο σε πανελλαδικό όσο και διεθνές επίπεδο (ως διεθνής διαιτητής) που κανείς άλλος δεν κατέχει...... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ....ΈΧΕΙΣ ΑΞΙΑΑΑΑ!!!!!!

ΕΥΓΕ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.