«Μεγάλη τουριστική ανάπτυξη στην περιφέρεια Πελοποννήσου» (video)

«Μεγάλη τουριστική ανάπτυξη στην περιφέρεια Πελοποννήσου» (video)

Νοέμβριος 24, 2014 - 11:15
2 σχόλια

Παραδίδεται ο δρόμος Κουμπίλα-Λουλούδι, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του Τουρισμού της Κυνουρίας αλλά και της Αρκαδίας ολόκληρης

Για την ανάπτυξη του τουρισμού και για όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν και σίγουρα προαναγγέλλουν μία γρήγορη και σταθερή τουριστική ανάπτυξη μίλησε η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Ντίνα Νικολάκου σε συνέντευξή της.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι αμείλικτα τόνισε και η μεγάλη διαφορά φαίνεται από το 2010. Η περιφέρεια Πελοποννήσου με μεγάλες προσπάθειες  με συνεργασία και συνέργειες κατάφερε να είναι πρώτη σε αυξήσεις αφίξεων σε επίπεδο επικράτειας  το πρώτο και το δεύτερο εξάμηνο.

Η κ. Νικολάκου μίλησε για τις εκθέσεις και για όλα όσα έχει καταφέρει η αιρετή  περιφέρεια Πελοποννήσου τα τέσσερα  περίπου χρόνια. Εκδήλωση με τίτλο «Η Πελοπόννησος στην Καρδιά του Λονδίνου» φιλοξένησε το κατάστημα του National Geographic στη βρετανική πρωτεύουσα στις 24 Φεβρουαρίου. Οι Λονδρέζοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές του Μοριά μέσα από φωτογραφίες, βίντεο, ενημερωτικά φυλλάδια και γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων.

Υπάρχει marketing plan και όλα όσα χρειάζονται για να προβληθεί η περιφέρεια σε όλο τον κόσμο. Επίσης η περιφέρεια προβλήθηκε στο Travel channel, «μαγνητίζοντας» το διεθνές ενδιαφέρον.

Η Πελοπόννησος πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε στον τουριστικό χάρτη τουριστικής αγοράς, ενώ τώρα προσελκύει ολοένα και περισσότερους tour operator.

Τον Οκτώβριο 2015 θα φιλοξενηθεί στην περιφέρεια Πελοποννήσου το μεγαλύτερο  διεθνές γεγονός τουρισμού.

Μεταξύ άλλων η κ. Νικολάκου μίλησε και για το έργο της περιφέρειας Πλεποννήσου το οποίο είναι πλέον γεγονός και θα παραδοθεί στους πολίτες της Αρκαδίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 μ.μ. Το μεγάλο έργο «Κουμπίλα – Λουλούδι» του οδικού άξονα Τρίπολης – Άστρους.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν όπως ανέφερε και για το άλλο τμήμα το «Κουμπίλα – Ελαιοχώρι».

Ένα έργο από το παρελθόν με πολλά προβλήματα διοικητικά και τεχνικά, όπως ανέφερε, παραδίδεται για την διευκόλυνση και την καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους του πολίτες.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr «Μεγάλη τουριστική ανάπτυξη στην περιφέρεια


2 Σχόλια

Έχει αργήσει κάνα χρόνο να παραδοθεί το έργο κα Νικολάκου και αντί να ζητάτε συγγνώμη κάνετε εγκαίνια στις γέφυρες , αλλά στο υπόλοιπο κομμάτι του δρόμου δεν πειράζει ας σπάσουμε και λίγο το αμάξι μας στο χωματόδρομο , μέχρι να έχουμε την τιμή να φτιαχτεί και αυτό. Και φαντάζομαι λίγο οι βροχές, λίγο το κρύο,λίγο καμιά καινούρια παράταση (η 20η θα είναι ?), καλό καλοκαίρι και βλέπουμε εκεί πέρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.