Έχει ο καιρός γυρίσματα και θα βγουν πάλι βρυκόλακες

Έχει ο καιρός γυρίσματα και θα βγουν πάλι βρυκόλακες

Νοέμβριος 21, 2014 - 17:58
2 σχόλια

Το σχόλιο του Σωκράτη

Διάβασα το άρθρο του Αντώνη Καρακούση στο Βήμα, όπου επέλεξε μια περίεργη περίοδο για να κάνει επίθεση κατά της ΝΔ. Θα εξηγήσω σε λίγο τι εννοώ περίεργη περίοδο και προς το παρόν θα μείνω στις φοβερές ατάκες:

Στην «πολυκατοικία» της Δεξιάς «συγκατοικούν μαχαιροβγάλτες, θρασύδειλοι ροπαλοφόροι, θεομπαίχτες μιζαδόροι, εθνικό - λαϊκιστές της συμφοράς, κάτι ξεπεσμένοι Καραμανλικοί, οι «Μοραΐτες» του αρχηγού και ένας απίθανος κύκλος επιχειρηματιών της Κολομβιανής σχολής που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν, χωρίς κανένα μέτρο και ουδένα σεβασμό απέναντι στους νόμους».

Δείτε όλο το άρθρο εδώ.

Είδατε πως έχει ο καιρός γυρίσματα και το Βήμα πλέον τα βάζει με την ΝΔ; Εγώ απλά θα αναρωτηθώ... Πριν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί στην δεξιά και εμφανίστηκαν τώρα; Γιατί δεν τα έγραφαν τόσο καιρό και ... περίμεναν να πάει το ΣΥΡΙΖΑ στις 10 μονάδες διαφορά (εξού και η περίεργη περίοδος); Και δηλαδή για την αριστερά δεν έχεις τίποτα που να αναφέρεις; Ένας δεξιός θα σου έλεγε πχ. για την δράση των μπαχαλάκηδων και αναρχικών; για τα χαμένα μαθήματα και εξάμηνα στις σχολές με ανούσιες καταλήψεις, για τις επιχειρήσεις που έχουν "εγκλωβιστεί" από τους συνδικαλιστές, για δημόσιο τομέα που υπολειτουργεί... αλλά εντάξει η επόμενη κυβέρνηση είναι ΣΥΡΙΖΑ οπότε "ας ανοίξουμε καμιά πόρτα".

Και κάτι που ποτέ δεν κατάλαβα, τι νόημα έχει η συντήρηση της αιώνιας κόντρας αριστεράς και δεξιάς στην Ελλάδα που αποπροσανατολίζει από τα ουσιαστικά προβλήματα (πχ. ανεργία). Με τέτοιες ενέργειες τα παράθυρα των εκπομπών θα γεμίσουν βρυκόλακες από το παρελθόν που θα συντηρούν την κόντρα αυτή χωρίς να δίνουν ούτε μια ουσιαστική πρόταση για τα προβλήματα, τρόικα, την ανεργία, το μέλλον μας... Και πάντα απορούσα γιατί ο κόσμος βλέπει τόσο πολύ εκπομπές μαγειρικής αλλά κατάλαβα ότι αν γυρίσεις κανάλι έχει ...βρυκόλακες.

Ειδήσεις: 
Tags: 

2 Σχόλια

Ένας δεξιός δεν μπορεί να ξεχωρίσει την διαφορά του αριστερού,αριστεριστή και μπαχαλάκη...όπως ούτε εσύ,απ'ότι φαίνεται,Σωκράτη.Επίσης,καταλήψεις,συνδικαλισμός,σωματεία,δικαιώματα,πάνε και αυτά περίπατο τόσο απερίσκεπτα.Γράψτε υπεύθυνα ή ανοίξτε κανα σοβαρό βιβλίο.

Το απόσπασμα που παραθέτει ο αρθρογράφος είναι το πιο πιασάρικο, με μόνη χρησιμότητα τον εντυπωσιασμό των ελαφρόμυαλων. Το υπόλοιπο έχει περιεχόμενο, αποδεικνύει την ξεφτίλα της δεξιάς με επιχειρήματα που απευθύνονται στη λογική. Αλλά δεν προσφέρεται για εκμετάλλευση. Οπότε, ο αρθρογράφος προσφεύγει στον φραστικό εντυπωσιασμό πάντα των ελαφρόμυαλων ("βρυκόλακες", "αιώνια κόντρα", γλείψιμο του Βήματος προς τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή η διαφορά έφτασε τις δέκα μονάδες). Είναι δύσκολο να απευθυνθείς στους λογικούς, είναι απαιτητικοί, δεν πείθονται με ανούσια επιχειρήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.