Νέες διακρίσεις για τη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Νέες διακρίσεις για τη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Νοέμβριος 16, 2014 - 21:00
2 σχόλια

2ο βραβείο και έπαινο στον 25ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με τη HELEXPO, διοργάνωσε τον 25ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, με σκοπό την ανάπτυξη και την ανάδειξη του ελληνικού κοσμήματος.

Στον 25o Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα "Μονόπετρο- Μοναδικότητα" συμμετείχε και η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίσας με την Ίριδα Καραγιάννη που κέρδισε το 2ο Βραβείο με σχέδιο αντίστροφου μονόπετρου (σώμα από πέτρα και διακοσμητικά από μέταλλο) και την Κατερίνα Ποιμενίδου που κέρδισε τον 1ο Έπαινο με γεωμετρικό σχέδιο!

Ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα στα πλαίσια της έκθεσης Kosmima 2014, 18-20 Οκτωβρίου 2014.

Αποτελέσματα

 
Κατηγορία Α'
Βραβεία Ονοματεπώνυμο Σχολή
Α΄ Βραβείο   ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΗ E.E.S.GALILEO (1040)  
Β’ Βραβείο  ΙΡΙΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ (2040)
Γ’ Βραβείο ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΟΣΧΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ. MOKUME (1090)  
     

Επαινοι

Ονοματεπώνυμο Σχολή
Α΄ Επαινος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ ΣΧΟΛΗ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ (2060)
B’ Επαινος ΑΘΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ. MOKUME (1000)
Γ΄ Επαινος ΑΝΝΑ ΛΑΤΟΥΣΑΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Δ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (1020)

Δ΄ Επαινος ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΤΟΥ Ι.Ι.Ε.Κ. MOKUME (2010)
Ε΄ Επαινος ΜΑΡΙΑ ΨΩΜΑ Ι.Ι.Ε.Κ. MOKUME (2000)
     

Κατηγορία Β΄

Έπαινος   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗΣ  
Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μπράβο στις μαθήτριες της Σχολής ΑργυροχρυσοχοΪας Στεμνίτσας για τις πρωτιές.....Εν αντιθέσή με τις αποτυχίες που είχαμε στα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ Λύκεια του Δήμου Γορτυνίας...Οι τοπικοί άρχοντες ας παρακολουθούν την αναβάθμιση ,η παιδεία μας είναι ανάπτυξη και ακολουθούν τα πανηγύρια ...Βέβαια συγχαρητήρια για την επιτυχία τους σε ΑΕΙ καιν ΤΕΙ και στους λιγοστούς μαθητές μας που με αντίξοες συνθήκες κατάφεραν.....

Συγχαρητήρια !!!!!!! Με την δουλειά που γίνεται στην Σχολή, αποδεικνύεται πως η συνέπεια, η ύπαρξη στόχων και το επίπεδο που έχει επιτευχθεί, όχι μόνο επιβραβεύονται αλλά αποτελούν παράδειγμα ενός σωστού μοντέλου ανάπτυξης και προόδου, που πρέπει να τυγχάνει της συνεχούς συμπαράστασης της τοπικής κοινωνίας, του Δήμου και της περιφέρειας. Οι προσπάθειες εξασφάλισης της λειτουργίας της Σχολής επιβεβαιώνονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.