Λιγότερο κόστος για εκδηλώσεις και στολισμό Χριστουγέννων στην Τρίπολη (video)

Λιγότερο κόστος για εκδηλώσεις και στολισμό Χριστουγέννων στην Τρίπολη (video)

Νοέμβριος 21, 2014 - 10:17
7 σχόλια

Στόχος της Δημοτικής Κοινότητας να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες

Συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος για το ρόλο της κοινότητας, τις κανονιστικές αλλά και όσα ακούστηκαν και ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα για τις εκδηλώσεις και τον στολισμό της πόλης τα Χριστούγεννα που έρχονται.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος τόνισε ότι είναι αρχή ακόμα και τους  ενδιαφέρει να διορθώσουν κάποια κακώς κείμενα στην πόλη, κι αυτό ξεκίνησε με την ψήφιση της νέας κανονιστικής που αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όσον αφορά το ωράριο και την ένταση μουσικής. Θα συνεχίσουν και με τις υπόλοιπες κανονιστικές όπως κατάληψη κοινόχρηστων χώρων και καθαριότητα.

Σκοπός της κοινότητας τόνισε ότι δεν είναι όχι μόνο η κατάρτιση των κανόνων αλλά και η εφαρμογή τους. Ο ίδιος σαν πρόεδρος και εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας είναι σε συχνή επαφή με τους αντιδημάρχους και ενημερώνεται για όλα τα προβλήματα.

Για το ρόλο της Δημοτικής Κοινότητας είπε:

Μέχρι τώρα η Δημοτική Κοινότητα δε λειτουργούσε όπως θα έπρεπε. Έχει μεγάλο ρόλο στην κοινωνία της Τρίπολης, το ορίζει και ο Καλλικρατικός νόμος και είναι και πρόθεση του δημάρχου Τρίπολης να δώσει περαιτέρω αρμοδιότητες που θ’ αφορά την κοινότητα.

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα όσα ακούστηκαν για τον αντιδήμαρχο Βρέντα είπε:

Δημιουργήθηκε μία ένταση και υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα χωρίς λόγο. Έχει δημιουργηθεί μία επιτροπή που ασχολείται με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Βρέντα. Έχουν κατατεθεί πολλές προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν. Σκοπός είναι να εξοικονομήσουν χρήματα. Θα κάνουμε κάτι με λιγότερα χρήματα από πέρυσι αλλά με καλύτερο αποτέλεσμα για να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Θεοδωρακόπουλος:Σκοπός η εφαρμογή των νόμων


7 Σχόλια

Εννοείται ότι το κόστος θα είναι χαμηλότερο από πέρυσι αφού τα στολίδια που φτιάχτηκαν για την πόλη επαρκούν πλέον και δεν χρειάζεται να φτιάξετε νέα φέτος!!!

Ευτυχώς που άφησε παρακαταθήκη ο Σμυρνιώτης , αλλιώς δε θα κάναμε ούτε Χριστούγεννα , ούτε τίποτα

Για πες μας ρε Γιωργάκη τι κάνατε στην Αλωση? Δώσατε 14000 και ρίξατε μόνο πυροτεχνήματα. Τιποτα άλλο!!! Για πυροτεχνήματα και πολλά δώσατε. Παλιά στην Αλωση γίνονταν εκθέσεις, ομιλίες , αδελφοποιήσεις κ.τ.λ.' Εσείς ισοπεδώσατε τα πάντα.

Αν απλά βγάλετε τα στολίδια που τα έχετε στην αποθήκη και είναι από 2 χρόνια πριν και κάνετε τα ψιλοπαρτάκια στα παιδιά στο πνευματικό κέντρο με ανιματερ την θυγατέρα τοτέ σίγουρα είναι πιο οικονομικά από τις προηγούμενες χρονιές.

ΕΣΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΣ ? ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ , ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ? ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ . ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.