Πού γίνονται έργα στο δήμο Τρίπολης;

Πού γίνονται έργα στο δήμο Τρίπολης;

Νοέμβριος 21, 2014 - 09:47
6 σχόλια

Μόνο στο Αρτεμίσιο προς το παρόν ...

Το θέμα των απορριμμάτων, η αποκομιδή και η διαχείριση τους δείχνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής καθώς τους τελευταίες μήνες ο δήμος Τρίπολης δεν έχει «δει» έργα, παρά μόνο θεωρίες και συζητήσεις.

Η κατάσταση στους δρόμους της Τρίπολης αλλά και των δημοτικών ενοτήτων είναι άσχημη. Οι λακκούβες πολλές και οι καιρικές συνθήκες και οι βροχές εντείνουν το πρόβλημα και «καταστρέφουν» περισσότερο το οδόστρωμα.

Κεντρικοί δρόμοι της Τρίπολης έχουν τεράστιες λακκούβες οι οποίες είναι δύσκολο να αποφευχθούν από τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι επιδίδονται στο άθλημα «οδήγηση μετ’ εμποδίων»

Κάτοικοι δημοτικών ενοτήτων διαμαρτύρονται ότι τα χωριά τους δεν έχουν μπει στο προσκήνιο όπως είχε ανακοινώσει ο δήμαρχος προλογικά. Συγκεκριμένα καταγγέλλουν ότι τα μόνα έργα που έχουν δει είναι τα μπαλώματα σε λακκούβες. Οι λακκούβες όμως που έχουν δεχθεί πίσσα είναι αυτές στο χωριό Αρτεμίσιο (Κακούρι).

Μετά από πολλές καταγγελίες και φωτογραφίες που δέχτηκε το ArcadiaPortal θέλησε να αναδείξει το θέμα καθώς η μη ανάρτηση των φωτογραφιών θεωρείται ως «συγκάλυψη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι καταγγελίες κατοίκων δημοτικών ενοτήτων.  

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΩ !!!

Αγαπητο arcadiaportal........ Σε επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινα, όμως με τετοιου είδους αναρτησεις δημιουργεις εντυπώσεις όχι θετικες για το προφιλ σου. Καλο είναι να κρατας τα προσχηματα, για να εχει και μια βαρυτητα η γενικοτερη προσπαθεια σου. Ειμαι εντελως αντίθετος με τους χειρισμούς της δημοτικης αρχης, αλλα επισημαινω ότι το αρθρακι αποτελει μερος προπαγάνδας και όχι ενημερώσεις ΥΣ. Δεν με απασχολει αν θα το δημοσιευσεις

Καλησπέρα. Διαβάστε πάλι προσεκτικά την τελευταία παράγραφο που αναφέρουμε ότι δεχόμαστε συνέχεια φωτογραφίες και παράπανα πολιτών. Η μη δημοσίευση τους θεωρείται ως «συγκάλυψη». Εμείς δίνουμε το λόγο στους πολίτες. *** ArcadiaPortal.gr ***

Αν είναι έτσι, ανοίξτε μια σελίδα να στέλνουμε φωτογραφίες ή βίντεο με μηχανάκια και αυτοκίνητα σε πλατείες και πεζόδρομους και γενικώς κακώς κείμενα - και μην πείτε το πολυφορεμένο των προσωπικών δεδομένων για τις πινακίδες τους γιατί είναι μεγάλη μπαρούφα - να δείτε ρεκόρ επισκεψιμότητας και να κολλήσετε όσους σας κατηγορούν για συγκάλυψη. Ιδού η Ρόδος

Πρέπει να μαθαίνουμε τι γίνεται στην πόλη μας. Νομίζω ότι το portal πάντα ήταν αντικειμενικό . Και με την προηγούμενη δημοτική αρχή πάντα δημοσίευε φωτογρφίες και με γούβες όταν δεν κλείνονταν και ότι πρόβλημα υπήρχε ήταν πάντα στην επικαιρότητα,. Μάλλον η νυν δημοτική αρχή απ΄οτι αντιλαμβανόμαστε προσπαθεί να φιμώσει τους δημοσιογράφους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.