Η απάντηση του Δήμου Τρίπολης για τον αντιδήμαρχο Βρέντα

Η απάντηση του Δήμου Τρίπολης για τον αντιδήμαρχο Βρέντα

Νοέμβριος 20, 2014 - 12:50
6 σχόλια

Μετά τις αναίτιες και σκοπίμως υποκινούμενες επιθέσεις από συγκεκριμένους κύκλους, που προφανώς δεν πήραν απευθείας αναθέσεις όπως θα περίμεναν, ξεκίνησαν μια σειρά ανώνυμων δημοσιευμάτων και ψευτοκαταγγελιών που μοναδικό στόχο έχουν, μέσω του προσώπου του Αντιδημάρχου κ. Βρέντα, να θολώσουν τα νερά και να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια διαφάνειας και οικονομίας.

Ο κ. Βρέντας ως Αρμόδιος Αντιδήμαρχος ενήργησε και ενεργεί στα πλαίσια της δικαιοδοσίας του, της αρμοδιότητας του αλλά και της πολιτικής που έχουμε ως Δημοτική αρχή.

Γι’ αυτό θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους συμπολίτες μας ότι γίνεται μια ανοιχτή προσπάθεια διοργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, με μοναδικό γνώμονα, την εξάλειψη της οποιαδήποτε μορφής κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος και την δημιουργία ενός όμορφου, πρωτοποριακού, Χριστουγεννιάτικου περιβάλλοντος.

Για το στολισμό της πόλης αλλά και του Δήμου συνολικά, καθώς και τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, είναι προϊόν μιας επιτροπής, στην οποία προΐσταται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας και συμμετέχουν και επαγγελματικοί φορείς.

Για το στολισμό και τις εκδηλώσεις, βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να μην είναι σε μία εταιρεία ή σε ένα φυσικό πρόσωπο. Ήδη υπάρχουν αρκετές προτάσεις οι οποίες αξιολογούνται και εντός των ημερών θα ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους.

Σε όλο αυτό το σκηνικό δε θα μπορούσαν να απέχουν οι άνθρωποι από την Τοπική Αγορά και Κοινωνία οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο καθιερωμένο Bazaar.

Γι’ αυτό λοιπόν, ας αφήσουμε τις κραυγές και ας μπούμε στην ουσία του θέματος και στην καλύτερη αποτελεσματικότητα των προαναφερομένων δράσεων, που μοναδικός αποδέκτης θα είναι ο συμπολίτης μας και οι επισκέπτες μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Βγαίνει ο ***** (***) και κράζει τον Αντιδήμαρχο Βρέντα από το γνωστό Blog αφήνοντας αιχμές για διάφορα και μετά βγάζετε ανακοίνωση να καλύψετε το μπάχαλο που μόνοι σας δημιουργήσατε, λέγοντας για υποκινούμενες επιθέσεις από συγκεκριμένους κύκλους δηλαδή τον γνωστό "λασπωτήρα"; Η περίπτωσή σας χρήζει άμεσης ψυχιατρικής διερεύνησης

ΡΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ? ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΛΑΣΠΩΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΝΤΑ. ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?

Είστε για πολλά γέλια εκεί στη λαγοπάτη στον πρώτο όροφο. Δεν μπορεί κάτι σας δίνουν μπορεί να φταίει ο καφές . Ρε μας δουλεύετε αφού η***τον έκανε ρόμπα πριν ακόμα τελειώσει το συμβούλιο της κοινότητας . Βγήκε στο blog του και του τα έχωνε συνεχώς. Σώτο δεν τρώμε κουτόρχο όπως τον μάϊο !!!

Εάν εδώ δεν μπορούν να τα βρουν οι φωστήρες του Παυλή μεταξύ τους, που να συνεργαστούν και με τους φορείς της πόλης? Η πόλη έπρεπε ήδη να έχει στολιστεί , ας ελπίσουμε ότι δε θα την στολίσουν μετά τα Χριστούγεννα!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.