Οργανωτικό σχήμα από την παράταξη Τζιούμη

Οργανωτικό σχήμα από την παράταξη Τζιούμη

Νοέμβριος 20, 2014 - 13:40
14 σχόλια

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του ρόλου της παράταξης στα δημοτικά δρώμενα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτική παράταξης «Τρίπολη Αύριο» και δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης ο οποίος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους οι οποίοι τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Μαΐου.

Σε αυτή την πρώτη του συνέντευξη θέλησε να μιλήσει  για το τιμητικό αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και να ανακοινώσει το οργανωτικό σχήμα της παράταξης το οποίο θα βρίσκεται πάντα μπροστά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το δήμο Τρίπολης.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις θέσεις της παράταξης, τονίζοντας ότι θα δρουν πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολτών χωρίς φασαρίες και με τεκμηριωμένες θέσεις.

Ο κ. Τζιούμης αφού παρουσίασε το οργανωτικό σχήμα και τους συνεργάτες του θέλησε να εκφράσει και την επιθυμία του όταν λυθεί το χωροταξικό στο δήμο Τρίπολης να τους δοθεί ένα γραφείο στο δημαρχείο για να παρακολουθούν από κοντά τα φλέγοντα ζητήματα.

Δελτίο Τύπου

Με την ευκαιρία της πρώτης γραπτής δημόσιας επικοινωνίας μας μετά την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής αρχής, που προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου 2014, η παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Συνδυασμό μας υπερψηφίζοντας τους υποψηφίους της.

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών η παράταξή μας έχει  δημόσια δηλώσει ότι θα συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της στα πολιτικά πράγματα του Δήμου Τρίπολης και θα πολιτευθεί με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα  των δημοτών και της κάθε τοπικής κοινωνίας. Τη στάση της μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο θα καθορίσουν αποκλειστικά τα χρόνια και τα επίκαιρα προβλήματα του Δήμου μας και όχι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τακτικές εντυπωσιασμού. Η «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» δηλαδή δεν έχει την πρόθεση να ασκήσει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ούτε να αναλωθεί σε άγονες και αδιέξοδες αντιπαραθέσεις προς τη δημοτική αρχή και τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αυτό το πνεύμα θα επικροτήσει χωρίς υστερόβουλη και μηδενιστική διάθεση τις θετικές πολιτικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες της δημοτικής πλειοψηφίας, αλλά θα είναι ασυμβίβαστα απέναντι σε ό, τι  θεωρεί κατώτερο των περιστάσεων ή πιθανώς επικίνδυνο για το μέλλον του Δήμου Τρίπολης και των δημοτικών ενοτήτων που τον συνιστούν. 

Για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο θεσμικό της αυτό ρόλο η παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» έχει ήδη αποφασίσει να θεμελιώσει τη λειτουργία της σε ένα οργανωτικό σχήμα, που θα επιτρέπει στα αρμόδια κατά τομέα μέλη της να παρακολουθούν τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής και να παρεμβαίνουν κατάλληλα καταθέτοντας τις ανάλογες προτάσεις ή ασκώντας την αναγκαία κριτική στις ασκούμενες πολιτικές, αλλά και να βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τις Δημοτικές Ενότητες και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, ώστε να ενημερώνονται απευθείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προβαίνουν στις κατάλληλες πρωτοβουλίες.

Για τους παραπάνω λόγους θα ζητήσουμε από τον κ. Δήμαρχο,οι υπηρεσίες του δήμου να διευκολύνουν τα αρμόδια κατά τομέα μέλη μας στην πληροφόρηση που θα ζητούν.

Επίσης θα επαναφέρουμε παλαιότερο αίτημά μας, για την παραχώρηση στο δημαρχείο, ενός γραφείου για την παράταξή μας,όπως βέβαια και για τις υπόλοιπες παρατάξεις της μειοψηφίας.

Σύμφωνα με αυτά η παράταξή μας ύστερα από εσωτερική διαβούλευση των μελών της σε Γενική Συνέλευση διαμόρφωσε το ακόλουθο οργανωτικό σχήμα  λειτουργίας.

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:

ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ :

ΧΑΛΚΙΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (SOCIAL MEDIA)

ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΟΜΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΑΡΒΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΧΑΛΚΙΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΟΤΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ

ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΠΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
ΚΟΥΡΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)

ΦΑΧΟΥΡΙ ΙΜΠΡΑΧΗΜ (ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΨΙΜΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΡΕΚΚΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΡ.ΔΗΜΩΝ)

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

ΛΕΒΙΔΙΟΥ: ΠΕΠΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ:ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΡΥΘΙΟΥ: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ: ΜΠΙΤΣΙΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΚΙΡΙΤΙΔΑΣ: ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΕΓΕΑΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΦΑΛΑΝΘΟΥ:ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΥ 2014

 

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

Βρε καλώς τον !!!!!!!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ;;;;;;;;;;; Πως και μας θυμήθηκε έτσι ξαφνικά ;;; Θυμήθηκε τους ψηφοφόρους του που τον είχαν τιμήσει τότε, μετά από έξι μήνες ;;; Εγώ πάντως θυμάμαι πως τον ψήφισα για κάτι το διαφορετικό, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ... Και από τότε μούγκα !!! Ούτε τα σκουπίδια τον νοιάζουν, ούτε τα πάρκιν, ούτε τίποτα. Γιατρός είναι - τα σκουπίδια πίσω από το ΙΚΑ που γίνανε βουνό δεν τα βλέπει ??? Πολύ λίγος δυστυχώς, χαράμισα τον ψήφο μου...

ΚΑΛΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ !! ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.(ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΛΠ). ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΒΕΣΑΙ. ΥΓ:Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,SITES ΚΛΠ). ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ

ΦΙΛΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕ ΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΑΧΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ!

Εχει αρκετά αξιόλογα άτομα πάντως!αρκετα καλύτερα από την ΝΥΝ δημοτική αρχή Αλλα και από την ΤΕΩΣ! Μακάρι να είχε βγει..σίγουρα θα πήγαινε καλύτερα από τον Παυλή!!

Γεώργιε, δεν ξέρω αν κατάλαβες αυτό που υποδεικνύουν τα λόγια σου, ότι δηλαδή μόνο οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν δικές τους απόψεις. Αυτή είναι η σύγχρονη αντίληψη περί δημοκρατίας.

Είστε στο χρέος, χρειάζεστε ένα δάνειο για οποιοδήποτε σκοπό επικοινωνήστε μαζί μου τώρα μέσω email

Ο κόσμος όμως δε ψήφιζε Τζιούμη, ψήφισε Παυλή. Γιατί άραγε? Μήπως τελικά ο κόσμος ξέρει κάτι παραπάνω? Μήπως τελικά ο Τζιούμης δεν είναι το παιδί με το αγγελικό πρόσωπο και έχει και αυτός βαρίδια που σέρνει κοντά του?

Το θέμα είναι ότι όσες φορές έχει μιλήσει ο Τζιούμης δεν έχουμε ποτέ καταλάβει ποιές λύσεις έχει προτείνει. Μιλάει όλο γενικόλογα χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο. Τουλάχιστον ο Παυλής είπε ή θα μεταφέρω τα σκουπίδια όταν μπορώ Αθήνα ή θα τα αφήνω κάτω μέχρι να βρω άλλη λύση. Ο Τζιούμης τι έχει πει για τα σκουπίδια? Γιατι δε βγαίνει να δώσει τώρα που υπάρχει το πρόβλημα μια λύση, μία πρόταση?

Αραχτός στον καναπέ του τόσο καιρό ήταν ο Κωστάκης με το ζόρι τον έβγαλαν οι υποψήφιοί του να μιλήσει.

Κώστα άφησε τους να λένε!μακαρι να είχαν όλοι το ήθος σου!αναπολειτε τις απευθείας αναθέσεις του σμυρνιωτη και την κατασπατάληση του χρήματος η ειναι καλύτερος ο καμαρης και ο τυροβολας;;το ήθος του Κώστα δεν το εχει κανενας!ισως γι αυτό δεν βγήκε!!γιατι η παιδεία που έχουμε στην πολιτική ειναι μηδαμινή!γι αυτό τόσα χρόνια σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο μας κυβερνούν οι σωτήρες που μας έφεραν σε αυτοί την κατάσταση!

Δηλ. ο Κώστας θα αλλάξει την παιδεία όλων των δημοτών? Τι είναι εκπαιδευτικός? Αυτή η καραμέλα ότι οι υποψήφιοι του Παυλή δεν εχουν παιδεία μας τελείωσε. Αυτούς ψήφισε ο κόσμος γι' αυτό Κωστάκη μην ετοιμάζεσαι για εκλογές...

Ασε ρε Κώστα σε είδαμε και εσένα τι έκανες επι Κοτσάνη. Τώρα σου φταίει ο Παυλής.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.