Δεν εξελέγη συμπαραστάτης του πολίτη ο Μπουλούκος (video)

Δεν εξελέγη συμπαραστάτης του πολίτη ο Μπουλούκος (video)

Οκτώβριος 29, 2014 - 21:07
1 σχόλια

Ένταση και αντιδράσεις στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου έφερε η επιλογή του συμπαραστάτη του πολίτη & της Επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γεώργιου Αρ. Μπουλούκου.

Η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα ο κ. Γατσόπουλος αντέδρασε για την υποψηφιότητα του κ. Μπουλούκου ο οποίος να σημειώσουμε διετέλεσε σε αυτή τη θέση την προηγούμενη θητεία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος από την ένταση η οποία δημιουργήθηκε μεταξύ του αντιπροέδρου του Π.Σ και της κ. Νικολάκου.

Ύστερα από τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης επί του θέματος τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου κλήθηκαν να ψηφίσουν συμπαραστάτη. Μοναδικός υποψήφιος ήταν ο κ.Μπουλούκος αφού κανείς άλλος δεν θέλησε να θέσει τον εαυτό του ως υποψήφιο.

Τα αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι τα εξής:
Ψήφισαν 44
Τον κ. Μπουλούκο ψήφισαν 30 μέλη του ΠΣ
Λευκά ψηφοδέλτια  13
Άκυρα ψηφοδέλτια 1

Έτσι ο κ. Μπουλούκος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει 34 ψήφους όπου θα τον εξέλεγαν ως συμπαραστάτη του πολίτη  έτσι το θέμα θα επανέλθει σε επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Ένταση στο ΠΣ για τον Συμπαραστάτη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.