Ανασυγκρότηση ΠΑΣΟΚ για να αποφευχθεί η πόλωση (video)

Ανασυγκρότηση ΠΑΣΟΚ για να αποφευχθεί η πόλωση (video)

Οκτώβριος 31, 2014 - 10:54
3 σχόλια

Συνέντευξη Κεγκέρογλου από Τρίπολη

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας την Τρίπολη βρέθηκε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Δεληγιάννη στο κέντρο της Τρίπολης.

Ο υφυπουργός μίλησε για το κόμμα, αλλά και για τις προσπάθειες της χώρας να ανακάμψει και να προσφέρει στους πολίτες της καλύτερες μέρες. Όπως τόνισε αυτή η συνέντευξη δίνεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή την οποία θεωρεί και ως ορόσημο για τη χώρα, καθώς ολοκληρώνεται μία προσπάθεια 4-5 ετών. Η προσπάθεια αυτή έχει αποδώσει καρπούς τόνισε στα δημόσια οικονομικ, αλλά ακόμα δεν έχει αποδώσει σε σχέση με την ανάπτυξη, την κοινωνική ωφέλεια όπου είναι και το ζητούμενο.

Έπειτα μίλησε για το ΠΑΣΟΚ

Το ανεξάρτητο κόμμα το 2004 πήρε την μεγάλη ευθύνη και κράτησε όρθια τη χώρα, αλλά στη συνέχεια οι πολιτικές δυνάμεις μεταμέλεισαν αλλά είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος. Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά υπέρ της εξόδου από την κρίση μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, βιώσιμων προοδευτικών μεταρρυθμίσεων που θα ωθήσουν τη χώρα μπροστά.

Μεταξύ άλλων κάλεσε τους πολίτες να ακολουθήσουν αυτή την προσπάθεια

Το ΠΑΣΟΚ ανέφερε παίρνει την πρωτοβουλία για να ενισχύσει την πολιτική του θέση, να ανασυγκροτήσει την παράταξη να καλέσει τους πολίτες να έρθουν κοντά για να δημιουργηθεί ξανά μία δημοκρατική ισχυρή, ανεξάρτητη παράταξη.

Η ανασυγκρότηση είναι μέσω αποφυγής της ακραίας πόλωσης, μία πόλωση η οποία δημιουργεί νεοεμφυλιοπολεμικά χαρακτηριστικά και μπορεί να οδηγήσει για αδιέξοδα.

Η νέα γενιά που αναζητά μία ευκαιρία μπορούν να ακουμπήσουν στην παράταξη είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr O Υφυπουργός Εργασίας στην Τρίπολη


3 Σχόλια

καταστρέψατε τη χώρα και ο κόσμος το κατάλαβε καλά... ούτε 5% δεν θα πάρετε να ξέρετε. Καιρός να δουλέψετε μερικοί εκτός και αν σας πιάσει το παιδομάζωμα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ

Πασοκ ρε μουτροοοο αντρεα προχωρα και *** τα ολα ξυπνα αντρεα για να δεις το παιδι της γυμναστικης

Μια και ήρθε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στην πόλη, δεν βρέθηκε κάποιος να τον ρωτήσει τι κάνει χωρίς αντικείμενο, μια και ούτε εργασία έχουμε, ούτε πρόνοια, η δε κοινωνική ασφάλιση είναι όνειρο απατηλό; Νεκροπομποί είναι τα μέλη της κυβέρνησης, συνοδεύουν το κουφάρι της ελληνικής κοινωνίας στον αφανισμό. Οι κυριότεροι είναι οι υπουργοί περί την οικονομία, ο υγείας, ο παιδείας και αυτοί εδώ. Και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε (μερικοί τους γλείφουν, όπως συμβαίνει συνήθως, αυτοί οι λίγοι θα πεθάνουν τελευταίοι, έτσι πιστεύουν).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.