Βεργέτης: «Στόχος μας η νίκη»

Βεργέτης: «Στόχος μας η νίκη»

Οκτώβριος 31, 2014 - 14:57
2 σχόλια

«Θέλουμε να πληγώσουμε τον πρωταθλητή» είπε ο Στάικος Βεργέτης στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Μαρκόπουλο. Επίσης ο τεχνικός του Αστέρα μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα του αλλά και για το ποιους ξεχωρίσει από τον Ολυμπιακό.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:  «Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε δώσει φέτος στο πρωτάθλημα και με αυτήν την έννοια χαρακτηρίζεται ντέρμπι. Δηλαδή από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει είναι η πιο δύσκολη. Όταν ο επί χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος πηγαίνει σε μια έδρα, τότε σε αυτήν την έδρα σημάνει συναγερμός, έτσι γίνεται και στην Τρίπολης. Έχουμε την φιλοδοξία να πληγώσουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας όπως σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκ. Πρέπει να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ταλέντο, έχει ποιότητα και αν κάποια στιγμή χάσεις την συγκέντρωση σου το πληρώνεις».

Για το αν είναι αισιόδοξοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:  «Ασφαλώς και υπάρχει αισιοδοξία. Σαν επαγγελματίες, αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας καλύτερα να αλλάξουμε επάγγελμα. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε δύο πολύ σοβαρές δουλειές. Η μία να αμυνθούμε όταν δεν έχουμε την μπάλα και η άλλη να επιτεθούμε όταν έχουμε την μπάλα. Αυτό το έχουμε προσπαθήσει σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει από την αρχή της σεζόν τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Για αυτό και η ομάδα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Μάιντς στην Γερμανία , έχει κάνει σε όλα γκολ. Έχοντας λοιπόν αυτό σαν παρακαταθήκη το τηρούμε και το εφαρμόζουμε σε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με τον Ολυμπιακό. Αμυνόμαστε σωστά και οργανωμένα όσο καλύτερα γίνεται και επιτιθέμεθα με στόχο να πάρουμε την νίκη».

 Για το αν θα είναι αμυντικό ή επιθετικό το στυλ παιχνιδιού που θα παίξει ο Αστέρας: «Εμείς θα επιλέξουμε την ζώνη μας άμυνας εκεί που την εφαρμόζουμε στα περισσότερα παιχνίδια η οποία θα είναι στον χώρο του κέντρου αφήνοντας ένα κομμάτι του γηπέδου ελεύθερο στην πλάτη του Ολυμπιακού. Έχοντας την ομάδα στον χώρο του κέντρου πάρα πολύ κλειστεί ούτως ώστε να μην δώσουμε χώρο και χρόνο στον Ολυμπιακό για να δράσει. Από εκεί και πέρα είναι στην δικιά μας ποιότητα και ταχύτητα για το πώς θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε».

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης που ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Η ανάλυση γίνεται συνολικά δηλαδή βάσει του τρόπου που κινείται και επιτίθεται ο Ολυμπιακός, τον τρόπου που αμύνεται, η στημένες φάσεις. Θεωρώ πως σε τέτοιες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να εστιάσεις σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα γιατί ίσως η συγκέντρωση μας να είναι σε έναν παίκτη και να υπάρξει μια χαλαρότητα προς του άλλους και να την πληρώσουμε . Θα δούμε συνολικά την λειτουργία του Ολυμπιακού. Ασφαλώς έχει παίκτες που μπορούν να διαταράξουν την ισορροπία ενός αγώνα.  Τι να πεις τώρα για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ; Ο Φουστέρ μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Μήτρογλου μπροστά είναι πάντα επικίνδυνος. Αλλά πέρα των παικτών επαναλαμβάνω η συνολική λειτουργία του Ολυμπιακού πρέπει να εστιαστεί από την πλευρά μας και να αντιμετωπιστεί κατάλληλα».

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Με το Σπάθα , περιμένεις νίκη Στάικο ?? Ούτε με σφαίρες !! Αυτός είναι το ...γιουσουφάκι του Βαγγέλα , δεν το ξέρεις :; Το θέμα είναι γιατί δεν αντέδρασε η Διοίκηση του Αστέρα, μιας που το τέρας αυτό, έχει σφαγιάσει την ομάδα μας με προκλητικότατο τρόπο στο πρόσφατο παρελθόν .... Διαιτητής του συνδέσμου Πειραιά , γίνεται να παίξει αντικειμενικά τους γαύρους :; Οχι τίποτα άλλο , αλλά μετά θα διαμαρτύρεστε γιατί ο Σπάθας μερολήπτησε υπέρ του ΟΣΦΠ .. Τη δουλειά του θα κάνει , αυτή που του έχουν αναθέσει !!

Είχα δίκιο !! Ζήτω ο ΣΠΆΘΑΣ !! Να τον ξαναβάλουν σε αγώνα του ΑΣΤΕΡΑ !! Ντροπή του ο ξεφτίλας ,,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.