Ένα όραμα μια πραγματικότητα

Ένα όραμα μια πραγματικότητα

Οκτώβριος 30, 2014 - 22:03
1 σχόλια

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά αποτελεί σταθμό για την ιστορία της Αρκαδικής ομάδας καθώς δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα και οι Ευρωπαϊκές επιτυχίες αλλά τα θεμέλια που μπαίνουν για την αλλαγή της φιλοσοφίας, τον τρόπο και την αντιμετώπιση του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά.

Ο Στάικος Βεργέτης το ομολόγησε στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Καλλονή πως «έτσι είχαμε οραματιστεί την ομάδα» και βάση της εικόνας που παρουσιάζει ο Αστέρας κατά την διάρκεια των αγώνων είναι ξεκάθαρο πως αυτό το όραμα γίνεται σιγά, σιγά πραγματικότητα.

Η πολύ καλή και μεθοδική δουλειά των προπονήσεων βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο με τον Αστέρα πια να έχει ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, ξερώντας τι θέλει και πως θα το πάρει, μα πάνω απ’ όλα παίζοντας ποδόσφαιρο σωστό, οργανωμένο και βασιζόμενο στο ταλέντο και την προσωπικότητα των παιχτών του.

Ακόμα και στα άσχημα παιχνίδια της ομάδας η  στην πρόσφατη βαριά ήττα του Αστέρα από την Τότεναμ για το Europa League στο Λονδίνο ήταν αντιληπτό πως η ομάδα έχει πλάνο, προσπαθεί, θέλει να παίξει δίχως σκοπιμότητες  και συνεχώς δημιουργεί κάτι το νέο για τον κόσμο και τους φιλάθλους της.

Οι «κιτρινομπλέ» είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης είναι ένα δυνατό σύνολο που στηρίζεται στην σωστή και καθημερινή σκληρή δουλειά που γίνεται. Είναι ομάδα με συγκεκριμένους  ρόλους που ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει πότε θα έρθει η σειρά του και τη ακριβώς θα κάνει μέσα στο χορτάρι.

Ο Αστέρας βάζει της βάσεις και χτίζει την δική του «κουλτούρα» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο βασισμένη στην λογική του συνόλου και της προσπάθειας να φτιάξει παιχίδι για να νικήση και όχι να κλέψει το αποτέλεσμα παίζοντας αντιποδόσφαιρο.

Η Αρκαδική ομάδα κάνει σταθερά βήματα προόδου προς τα μπροστά δημιουργεί την δική της αγωνιστική φιλοσοφία και κάνει τον κόσμο της να απολαμβάνει την κάθε ποδοσφαιρική στιγμή που του χαρίζει.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΑΛΑ.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.