Ο Δήμος Τρίπολης παίρνει τα μέτρα του για το χειμώνα (video)

Ο Δήμος Τρίπολης παίρνει τα μέτρα του για το χειμώνα (video)

Οκτώβριος 31, 2014 - 10:16
3 σχόλια

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου βρέθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Ο κ. Παπαδημητρίου μίλησε για τις κινήσεις που έχει κάνει ο δήμος ώστε να είναι προετοιμασμένοι για το χειμώνα που έρχεται, και όπως λένε θα είναι βαρύς. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει καθαρισμοί ρεμάτων στο δήμο ενώ έχουν καθαριστεί σε πάνω από 20 χωριά χαντάκια και συνεχίζουν να καθαρίζουν.

Μέσα στην πόλη της Τρίπολης έχουν καθαριστεί τα φρεάτια από τη ΔΕΥΑΤ σε ένα μεγάλο ποσοστό, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με πλημμύρες όπως προηγούμενα χρόνια. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και στον ανεμοστρόβιλο που δημιούργησε προβλήματα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννακούρα αν μπορεί η περιφέρεια να στηρίξει και να μεριμνήσει για τους πολίτες που υπέστησαν ζημιές. Τόνισε ότι σε αυτή την περίπτωση ο δήμος ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα και έφτασε αμέσως στο σημείο με μηχανήματα, και έτσι δε δημιουργήθηκαν περεταίρω προβλήματα.

Τέλος αναφέρθηκε και στο αλάτι που υπάρχει στη διάθεση του δήμου από πέρυσι, καθώς δεν χρειάστηκε, αλλά θα ήθελαν κι άλλο για να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι. Ο κ. Παπαδημητρίου ευχήθηκε να μην έχουμε έναν χειμώνα με προβλήματα και ότι από πλευράς δήμου θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να είναι σε ετοιμότητα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Προετοιμάζεται ο Δ.Τρίπολης για σκουπίδια


3 Σχόλια

Σωτηράκη τα σκουπίδια δεν τα έχεις μαζέψει φυσικά και στην επόμενη δυνατή νεροποντή θα σου φράξουν τα φρεάτια που έχετε καθαρίσει. Όλα τα άλλα είναι για νάχαμε να λέγαμε. Ευτυχώς που είχε "στρώσει" την πολιτική προστασία ο Κατσαφάνας με τον Αντώνη. Εσύ για κανά δελτίο τύπου είσαι πάντα σε επιφυλακή.Άντε γεια

ο ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

Εγώ θα έλεγα ότι μάλλον ο χειμώνας σας παίρνει τα μέτρα, Sotiraki, παρά ότι παίρνετε εσείς τα μέτρα σας...Εδώ δεν μπορείτε να μαζέψετε τα σκουπίδια και μας έχει φάει η βρώμα και τα ποντίκια, η προετοιμασία για το χειμώνα σας μάρανε...Με το πρώτο χιόνι, θα τα κάνετε απάνω σας (κοινώς, θα χεστ@@τε)...Δεν θα είναι ο χειμώνας βαρύς, αλλά ο πέλεκυς που θα πέσει στα κεφάλια σας...Μετά θα σας φταίνε πάλι οι προηγούμενοι...Την έχουμε βαρεθεί την καραμελίτσα, Sotiraki...Αλλάξτε ρεπερτουάρ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.