Ο Σπάθας σφυρίζει στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Ο Σπάθας σφυρίζει στο Αστέρας-Ολυμπιακός

Οκτώβριος 30, 2014 - 17:32
8 σχόλια

Ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά θα είναι τελικά ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ του Αστέρα και του Ολυμπιακού που θα γίνει το Σάββατο 1 Νοεμβρίου (19:30) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Πειραιώτης ρέφερι θα έχει βοηθούς τους κυρίους Χρήστο Σωτηρόπουλο του συνδέσμου Αχαΐας και Ιωάννη Κοντιζά επίσης του συνδέσμου Πειραιά ενώ 4ος είναι ο κύριος Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα με παρατηρητή της αναμέτρησης τον κύριο Εμμανουήλ Γιανναδάκη από το Λασίθη.     

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΟΚ Το πιάσαμε το υπονοούμενο!!!! Έλεος ρε σεις!!! Α ρε Αστέρα, 14 αντιπάλους πρέπει να κερδίσεις και όχι 11 !

Πως να πιστέψεις στο "ανθρώπινο" λάθος των διαιτητών με διαιτητή και επόπτη από Πειραιά ???????? Ντροπή ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Για περάστε, για περάστε....το θέαμα θα αρχίσει......όλοι στο γηηηηπππεεεδδδοοοο......όλοι μικροί και μεγάλοι και φέρτε και τις κάμερες για να αποθανατίσουμε το show . Ελάτε να πληρώσετε εισιτήριο για να δείτε παράσταση για ένα ρόλο. Ελάτε να γελάσουμε με την ψυχή μας. Άγγλοι Γάλλοι Πορτογάλοι ,μικροί χαζοι μα και μεγάλοι. Όλοι να ρθείτε με χαρά οπως θα πηγαίνατε σε παράσταση καραγκιόζη. Σε παράσταση Μάγου. Γιατί θα δείτε μαγικά πράγματα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 1. Έναρξη show με χαιρετισμό από τον μετρ του είδους Θεοδωρίδη. 2. Συνέχεια με show από ερυθρόλευκους οπαδούς με ρίψη φωτοβολίδων και άλλων ..φυσικά ατιμώρητα 3. Έναρξη παρωδίας με την είσοδο Σπαθάρη και άλλων λοιπών καρακγιοζοπαικτών. Είσοδος του υπέρτατου και ανυπέρβλητου Μανιάτη, του Μάγου illusioner. Και ναι θα έχουμε αυτήν την δυνατότητα να θαυμάσουμε τον illusioner αφού είναι γνωστός για τις ικανότητές του να χρησιμοποιεί το χέρι αντί το πόδι και να μην γίνεται αντιληπτός. Αφού ο illusioner εκτελέσει ολα τα τρυκς και αφού επευφημιστεί εν χορώ από όλους τους φιλάθλους με ο γνωστό σύνθημα ... "Μανιάτη μπι..ε π..νας Υιε " να πάρει τα πάνω του, και αφού όλοι τον πτύσουν και τον κατηγορήσουν και του επιδείξουν τα γεννητικά τους όργανα δις και τρις, και αφού τα κάνουν όλα αυτά ο Μανιάτης ο illusioner θα "στανιάρει" θα γουρλώσει τα μάτια τα βαμμένα με eyeliner και θα ρίξει μια καλαμιά σε παίχτη του Αστέρα. Έτσι εν συνεχεία, ο Σπαθάρης θα δώσει πάλι κόκκινη και ανύπαρκτο πέναλτυ γιατί έτσι πρέπει να γίνει για την δραματοποίηση τοης παράστασης. Ο illusioner θα λέει δώστε τους κόκκινη, δώστε τους κόκκινη. Και τότε ο υπέρτατος Σπαθάρης θα βγάλει από την ιερά τσέπη την κόκκινη κάρτα την καλή την πολυβαμμένη με αίμα αθώων παιχτών. Ακόμη στάζει το αίμα του Σανκαρέ από ένα άλλο παιχνίδι. Τότε θα κερδίσουν αυτοί που φοράνε τα κόκκινα, και ο Σπαθάρης θα κάνει ακόμη ένα μαγικό. Ενώ έχει κάνει τραγικά λάθη δεν θα τιμωρηθεί. Δεν θα πάθει τίποτε. Άλλωστε έχει το χάρισμα να δημιουργεί αμνησία σε αυτούς που τον λοιδωρούν. Στο τέλος θα κατέβει με αερόστατο ο Μαρινάκης ο οργανωτής του show και ο Καραγκούνης που θα είναι στο ματς και θα εκθειάσουν τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του. όλα θα πάνε καλά. Για περάστεεεεε....για περάαασστεεεε....Να γελαστεεεεεε....

Έτσι. Πολύ σωστά......Ξέχασες και τους θεατές που θα χειροκροτούν το σόου, σαν πρόβατα/. Πολύ σωστά τα έθεσες αν και σουρεαλιστικά. Με τον Σπαθάρη και την αιματοβαμένη κάρτα ήταν όλα τα λεφτά. Έχετε σκεφτεί να ασχοληθείτε με την λογοτεχνία;

Στη συνταγή σου λείπει το αλατοπίπερο (γι'αυτό μπορεί και να κοπεί απ'τη λογοκρισία) επί της υποδοχής ο παλιός συνεργάτης μπάρμπα Γιώργος, από Ριζούπολη μεριά, που τώρα τον πήρανε από δεύτερο χέρι οι ντόπιοι.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.