Ένταση και φωνές στις εκλογές Προέδρων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας (video)

Ένταση και φωνές στις εκλογές Προέδρων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας (video)

Οκτώβριος 27, 2014 - 12:06
9 σχόλια

Θεοδωρακόπουλος: Δεν έχετε ειδοποιήσει τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για τις εκλογές αυτές

Ένταση και φωνές

Τη Δευτέρα στις 10:00 ήταν προγραμματισμένες οι εκλογές των Νέων Οργάνων Διοίκησης της Ένωσης Προέδρων-Εκπροσώπων και Μελών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας. Μετά από την προγραμματισμένη Συνέλευση για την Κυριακή 19-10-2014 που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, οι πρόεδροι είχαν καλεστεί εκ νέου για εκλογές τη Δευτέρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλιού Δημαρχείου Τρίπολης (Δαρειώτου & Εθν. Αντίστασης), όπου σε αυτή τη συνέλευση θα υπήρχε  απαρτία ανεξαρτήτως από τα πόσα μέλη θα παρίστανται σε αυτή.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωρακόπουλος βρέθηκε στο δημαρχείο και ζήτησε να μην γίνουν οι εκλογές καθώς δεν είχε ειδοποιηθεί ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και όλοι οι τοπικοί πρόεδροι, που ίσως ήθελαν να θέσουν υποψηφιότητα. Δύο ήταν οι λόγοι που ζήτησε να ακυρωθούν οι εκλογές, 1ον διότι το ΔΣ δεν είχε πάρει απόφαση κηρύξεως εκλογών και ο 2ος ηθικός λόγος καθώς δεν είχαν ενημερωθεί όλοι οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, ανέφερε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος για το απερχόμενο ΔΣ της Ένωσης κ. Μπάκος Χρήστος τόνισε ότι ο κ. Θεοδωρακόπουλος παράτυπα ζήτησε να μη γίνουν οι εκλογές καθώς τις είχαν ανακοινώσει και τις δύο φορές αλλά και είχαν σταλεί και στις δημοτικές ενότητες οι ανακοινώσεις. Το ότι δεν ενημερώθηκαν κάποιοι είναι δικαιολογίες, είπε ο κ. Μπάκος, απλώς σήμερα αποφάσισαν να δηλώσουν υποψηφιότητα.

Οι εκλογές τελικά θα γίνουν στις 16 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσακωμός εκλογές προέδρων


9 Σχόλια

ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ. ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ

φιλε χρηστο α αντιπροεδρε γιατι κοβασαι για προεδρος ;;;; τι μας προσφερες με τις γνωσεις σου ;;;;; μηπως δεν αξιζεις για αυτες τις θεσεις;;;;; γιατι δεν κανετε οικονομικο απολογισμο και απολογισμο πεπραγμενων ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΕΓΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΗΔΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ , ΑΝΤ/ΔΡΕ ΤΙ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΟΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΘΕΛΕΤΕ . ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ , ΕΧΕΤΕ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ι Σ!!

Ο Θεοδωρακόπουλος όπου πάει δημιουργεί παντού προβλήματα. Βγήκε πρόεδρος με τους μισούς ψήφους και έχει καβαλήσει το καλάμι. Νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει . Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη μεταξύ συναδέλφων. Ολοι πρόεδροι είναι τι παριστάνει αυτός? Εάν δεν ενημερώθηκε φταίει αυτός . Οι άλλοι πως ενημερώθηκαν?

Τι έγινε Γιωργάκη τώρα ΄βρήκες τα 20 ευρώ και αποφάσισες να κατέβεις υποψήφιος και έκανες ολόκληρη φασαρία για να γίνει επανάληψη εκλογών?

ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ;;;;;;;;;;; ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ .....ΒΡΟΥΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ...ΑΞΙΟΙ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.