Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης καταδικάζει τη δολοφονία του επιχειρηματία (video)

Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης καταδικάζει τη δολοφονία του επιχειρηματία (video)

Οκτώβριος 30, 2014 - 10:22
12 σχόλια

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου ο πρόεδρος Γιώργος Θεοδωρακόπουλος θέλησε πριν την έναρξη να διαβάσει ένα ψήφισμα της Κοινότητας για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία.

Το ψήφισμα αναφέρει:

Την Κυριακή έγινε ένα αποτρόπαιο γεγονός που τάραξε την κοινωνία της Τρίπολης και ολόκληρης της Ελλάδας.  Η Δημοτική Κοινότητα καταδικάζει αυτό το γεγονός πιστοποιώντας ότι η κοινωνία μας είναι μία ευλαβούμενη κοινωνία η οποία τηρεί τους νόμους και τέτοιες εγκληματικές πράξεις είναι πέρα για πέρα αποτρόπαιες.

Το πρωτοφανές για την πόλη μας έγκλημα δε συνάδει με το ήθος των πολιτών, εμπιστευόμαστε τους νόμους που ορίζουν η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη ως αρμόδια όργανα για την εξιχνίασή τους.

Καταδικάζουμε δε οποιαδήποτε προσπάθεια είτε ακούσια είτε εκούσια σπίλωσης τιμής και υπόληψης των συμπολιτών μας, με αφορμή το γεγονός και διαφυλάττουμε τις προσωπικότητες των ιδίων και των οικογενειών τους. Γεγονότα σαν το συγκεκριμένο δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά σε αυτή την πόλη. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και έχουμε την πεποίθηση το ότι διετελέστει στην πόλη μας ήταν τυχαίο.

Στην οικογένεια του θανόντος εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Δημοτική Κοινότητα για δολοφονία


12 Σχόλια

Είναι η περίπτωση που πάτε να το παίξετε ειδήμονες στην γλώσσα και αποτυγχάνετε παταγωδώς!!!

Ο ανθρωπος έχει αυτογνωσία αλλα εσεις δεν αφήνετε κανεναν να αγιάσει. Ο ίδιος ξέρει ότι δεν πρεπει να μιλάει και προτίμησε να καπνίζει..... λυσάξατε να σβήσει το τσιγάρο ε!!!!!!!!!!!!!!! αναγκάστηκε πια και μιλησε ....

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΡΙΕ .....ΠΡΟΕΔΡΑ !

Φαντασου να ειχε παρει την κηδεια, το γραφειο τελετων του αδελφου του προεδρου, τι ψηφισμα θα ειχε συνταξει ! Μα καλα ο Δημαρχος εχει παει διακοπες στις Σεϊχελες και δεν τον καταχεριαζει?

το κούρεμα αυτό λέγεται καρφάκια που έχει ο πρόεδρος; το κάναμε συχνά στο δημοτικό και στο γυμνάσιο. ταιριάζει και με τη φιλοσοφία του σαν άνθρωπος

αν μιλήσεις θα 'χεις κάνει ακόμα μια με τη γλώσσα σου εν ψυχρώ δολοφονίααααα Άντε γεια μαςςς

επειδη ενα κινητρο ειναι το ωραριο και διαφορες τετοιες παρανομιες,η αστυνομια λεει οτι ψαχνει εκει,οχι εγω,καλα θα ειναι θεοδωρακοπουλε να κανετε τα νομιμα και συντομα,σε ωραρια -τραπεζοκαθισματα κλπ και οχι να γυριζεις να πινεις καφεδακια στα καφε. αντε γιατι οσο κολυσιεργειτε βαζετε και εσεις το χερακι σας σε τετοιες συμπεριφορες.ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και οχι οτι ζητησει ο κοσμος,για αυτο εισαι εκει για να εφαρμωσεις τα ΝΟΜΙΜΑ . ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ οπως εχω ξαναπει.

Το καινούργιο όνομα του *** είναι λασπωτήρας για το look στα μαλλιά. Έτσι ακούσαμε να τον αποκαλούν οι φίλοι του στην παρέα και πολύ γελάσαμε...

Κύριε Θεοδωρακόπουλε αναρωτηθήκατε ποτέ ότι από τότε που αναλάβατε πρόεδρος τα κάνατε μπάχαλο? Πήγατε να φτιάξετε δήθεν το νυχτερινό ωράριο των καταστημάτων και από την ασχετοσύνη σας βγήκαν ****

Κύριε Θεοδωρακόπουλε πρέπει να ζητήσετε συγνώμη στην οικογένεια του Θοδωρή γιατί έχετε και εσείς μερίδιο σε αυτό με τις αλλαγές που επιχειρήσατε να κάνετε στις κανονιστικές. Εάν είστε άσχετος , ρωτήστε πρώτα τι γίνεται τη νύχτα και μετά κάνετε αλλαγές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.