Ανά περιοχές μαζεύονται τα σκουπίδια στην Τρίπολη (video)

Ανά περιοχές μαζεύονται τα σκουπίδια στην Τρίπολη (video)

Οκτώβριος 30, 2014 - 09:39
8 σχόλια

65 τόνοι σκουπίδια θα φεύγουν για τη Φυλή από σήμερα

Σε ενημέρωση που έκανε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου ο αντιδήμαρχος Τρίπολης  κ. Τότσης Ηλίας στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας τόνισε ότι το θέμα των απορριμμάτων έχει ξεκινήσει να λύνεται. Μετά και το νέο εργολάβο που του ανατέθηκε η εργολαβία, αφού με τον παλιό  υπήρχαν πολλά προβλήματα, έχουν ξεκινήσει ήδη από την Τετάρτη να πηγαίνουν σκουπίδια στην Φυλή.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι από την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου θα φεύγουν για την Αθήνα πάνω από 65 τόνοι απορριμμάτων. Η Τρίπολη έχει χωριστεί σε τομείς.

1ος: Περιοχή Σέχι

2ος: Περιοχή Ταξιαρχών

3ος: Περιοχή Αγίας Αικατερίνης

4ος: Περιοχή ΟΣΕ

Την Πέμπτη θα ξεκινήσουν να μαζεύονται σκουπίδια από τις Εργατικές κατοικίες και από την περιοχή της Αγίας Αικατερίνης. Η Δημοτική Αρχή , όπως είπε ο κ. Τότσης, έχει δώσει έμφαση στις έξω περιοχές πρώτα που ο όγκος των απορριμμάτων είναι μεγαλύτερος και σε περιοχές που υπάρχουν σχολεία. Λίγες ημέρες ακόμα και η πόλη θα έχει καθαρίσει.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκινούν να φεύγουν σκουπίδια από τους δρόμους


8 Σχόλια

Μπλα μπλα μπλα Τότση , σας μάθαμε τώρα όλο λόγια και από πράξη το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ. Από Δευτέρα θα ήταν καθαρή η πόλη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου σου , αλλά για ακόμη μια φορά μας επιβεβαιώσατε αυτό που φάνηκε από τις πρώτες μέρες της διοίκησης σας , ότι είστε για τα μπάζα !!!! Χωρίς σχέδιο παρά μόνο ότι λάχει . Βγάλτε κανά κολωνάκι για αυτό είστε ικανότατοι

Με την ησυχία σας, δε βιαζόμαστε καθόλου εμείς στο Θάνα (εξάλλου, το καλό πράμα αργεί να γίνει)

Είπα, "μην κολλήσουν καμιά αρρώστια" τα παιδιά μου που περνάνε καθημερινά 3 και 4 φορές δίπλα από τον λόφο σκουπιδιών, που είναι μαζεμένα έξω από το σπίτι μου από αρχές Σεπτέμβρη, με ΜΙΑ! αποκομιδή έως σήμερα. Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.-

Ανιστορητε αντιδημαρχε κ. Τοτση δεν εχεις ακουσει ποτε να λενε οτι "" ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ""?

Κύριε Τότση μας δουλεύετε? Μέχρι να μαζέψετε τον ένα τομέα θα έχει γεμίσει πάλι ο άλλος. Με του ρυθμούς αυτούς δεν πρόκειται να τα μαζέψετε ποτέ. Ο Σμυρνιώτης όταν βγήκε έκτακτη ανάγκη τα είχε μαζέψει μέσα σε 4 μέρες. Εάν δεν ξέρετε πως γίνεται αυτό ρωτήστε τον, δεν είναι ντροπή να ρωτάτε, ντροπή είναι να καταδικάζετε τους δημότες σε αυτό το μαρτύριο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.