Reunion 8ης Τάξης Γυμνασίου Θηλέων Τρίπολης 1958 (photos+video)

Reunion 8ης Τάξης Γυμνασίου Θηλέων Τρίπολης 1958 (photos+video)

Οκτώβριος 25, 2014 - 20:39
1 σχόλια

Τα επιφωνήματα έκπληξης, οι ζεστές αγκαλιές, αλλά και η έντονη συγκίνηση κυριάρχησαν στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησαν σε εστιατόριο στην Τρίπολη οι απόφοιτες του 1958 της 8ης του Γυμνασίου Θηλέων Τρίπολης.

Το σχολικό κουδούνι ήχησε στην έναρξη της εκδήλωσης και ο χρόνος αντέστρεψε την πορεία του γυρίζοντας πίσω.

Γυρίζοντας το χρόνο 56 χρόνια πίσω οι παλιές συμμαθήτριες είχαν πολλά να πουν για τα δύσκολα μαθήματα για τους τους αυστηρούς καθηγητές, αλλά και στις πλάκες και τα πειράγματα που μένουν για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένα στην καρδιά όλων όσοι είχαν την τύχη να τα βιώσουν.

Η κ. Μπιρμπίλη Ευθυμία μιλώντας την κάμερα του ArcadiaPortal ανέφερε ότι τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται για να γυρνά ο χρόνος πίσω και οι αναμνήσεις να ξαναζωντανεύουν.

Οι συμμαθήτριες A και Β τμήματος  τραγούδησαν χόρεψαν, τσούγκρισαν τα γεμάτα ποτήρια τους, αντάλλαξαν  τηλέφωνα  και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία νέα επιτυχημένη εκδήλωση.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνάντηση παλιών συμμαθητριών 56 χρόνια μετ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΑΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ, ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗ" ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.