Eλεύθερη η Στέλλα Αντωνίου που συνελήφθη στη Δημητσάνα

Eλεύθερη η Στέλλα Αντωνίου που συνελήφθη στη Δημητσάνα

Οκτώβριος 25, 2014 - 10:23
4 σχόλια

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μέλος της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς Στέλλα Αντωνίου η οποία σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη σήμερα το πρωί της Πέμπτης 23/10/2014 στη Δημητσάνα, για παραβίαση περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί, μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012.

Η Αντωνίου μεταφέρθηκε στην Αθήνα και ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με ακόμα πιο περιοριστικούς όρους, ενώ την υπενθύμισαν πως δεν μπορεί να βγαίνει εκτός λεκανοπεδίου.

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Είναι σημαντικό να προσέχει ο δημοσιογράφος τη διατύπωση των προτάσεων του όσον αφορά ανθρώπους που κατηγορούνται για κάποιο αδίκημα. Το τεκμήριο της αθωότητας επιβάλει να λέμε "η κατηγορούμενη ως μέλος των πυρήνων" κι όχι να προδικάζουμε ερήμην.

Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας σε ένα δικαιικό σύστημα σαν το δικό μας. Το γνωρίζουμε καλά όλοι. Το ξέρει και το φασιστικό σκυλί που σε μια άλλη ανάρτηση ρωτάει "Στο κολαστήριο της Στέλλας Αντωνίου δεν θα πάνε;"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.