Οι φίλοι του Αστέρα στο White Hart Lane (Videos)

Οι φίλοι του Αστέρα στο White Hart Lane (Videos)

Οκτώβριος 23, 2014 - 21:54
5 σχόλια

Το Λονδίνο έγινε «κιτρινομπλέ» για χάρη του Αστέρα από τους φιλάθλους του που ταξίδεψαν από την Τρίπολη για να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι φίλοι του Αστέρα επισκέφτηκαν την μπουτίκ της Τότεναμ  και αμέσως μετά μπήκαν στο  White Hart Lane και με δυναμικό παρών από στην εξέδρα δίνουν Ελληνικό χρώμα και βοηθούν την Αρκαδική ομάδα με τα συνθήματά τους.

Δείτε βίντεο με την άφιξη των φίλων του Αστέρα στο White Hart Lane και στη Μπουτίκ της Τότεναμ

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Οι φίλαθλοι του Αστέρα στο White Hart Lane

Arcadia Portal.gr Οι φίλαθλοι του Αστέρα στο White Hart Lane


5 Σχόλια

Στην Πόλη που δεν έχει την γκλαμουριά που τους συγκινεί πήγαν 40 άτομα, α ρε δήθεν φίλαθλοι!!!!!

Όπου θέλουν θα πάνε και ότι θέλουν θα κάνουν. Δε θα τους πεις εσύ που να πάνε. Τώρα που όλα θα κριθουν στο τελευταίο ματς από ότι φαίνεται, θα δουμε εκεί τι θα γίνει. Πάντως για Τρίπολη η εκδρομή στο Λονδίνο ήταν πολύ καλή. Η χολή σου να βγαίνει για την δικιά σου ομάδα. Εκτός κι αν είσαι Αστέρας αλλά από τους πληρωμένους φιλάθλους.

Παραγκολόγε μα τα θεο θα φας ξυλο το καταλαβες? πες μ το ονομά σου και έλα να τα πουμε λακαμα του καναπε τσαπατζη που θα μιλησεις για τον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.