Πλημμύρισαν με σκουπίδια οι δρόμοι της Τρίπολης (photos)

Πλημμύρισαν με σκουπίδια οι δρόμοι της Τρίπολης (photos)

Οκτώβριος 24, 2014 - 15:02
9 σχόλια

H έντονη βροχόπτωση που επικρατεί από το πρωί της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου στην Τρίπολη είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι όγκοι των απορριμμάτων που βρίσκονται στο οδόστρωμα εμποδίζουν το νερό να εισέλθει στα φρεάτια,  με αποτέλεσμα οι δρόμοι της πόλης να έχουν μετατραπεί ρε ρυάκια.

Η εικόνα της πολης με τους ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων και με τις μικρές «χωματερές» στις γειτονίες εκτός ότι απειλούν τη δημόσια υγεία, φράζουν τα φρεάτια με αποτέλεσμα δρόμοι να πλημμυρίζουν και να κινδυνεύουν υπόγεια σπιτιών.

Σακούλες με απορρίμματα και ξερά χόρτα, πλημμύρισαν το δρόμο και δημιούργησαν μικρές λίμνες λάσπης και σκουπιδιών, όπου σίγουρα με μία επόμενη δυνατή βροχή θα δημιουργήσουν σοβαρότερα προβλήματα.

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

είπε ο μήτσος να κάνουμε υπομονή... και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. μην περιμένετε να φύγουν και τα σκουπίδα. για το καιρό το είπε.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΑΠΟΘΕΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Άντε ζωντανά Τριπολιτσιώτες! Ακόμα να καταλάβετε το (έτοιμο από καιρό) σχέδιο του δημάρχου; Τα σκουπίδια θα κολυμπήσουν και θα φύγουν από μόνα τους για την Φυλή (ή όπου αλλού) χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κόστος για τον πολίτη. Όχι σαν τον άλλον που τα έδινε στους κολλητούς. Αυτοί θα τα κάνουν ΤΖΑΜΠΑ! Να ο δήμαρχος! Έτη φωτός μπροστά! Ζωντανά να χαθείτε, μόνο να φωνάζετε ξέρετε!

καλησπερα απο τριπολη σημερα ξεκινησε απο το πρωι να βρεχει κ επεσε κ η θερμοκρασια.. οσο για τις πλυμμηρες στα φρεατια που βουλωσαν απο τα σκουπιδια , οντως δεν ειναι κ η καλυτερη εικονα για την πολη μας κ δημιουργησε πολλα προβληματα :(( πιστευω ομως οτι συντομα θα λυθει αυτο το προβλημα 10ετιων που εχουμε οπως αλλωστε το εχει κ η μιση ΕΛΛΑΔΑ!!

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ.ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ***.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

Οταν ήταν ο Σμυρνιώτης δήμαρχος και τα φρεάτια καθάριζε και τα ρέματα και όλα. Τώρα να δω τα χάλια μας....

Αδελφέ τον Φεβρουάριο του 2012 υπήρχε ακόμα το Πλάτωμα γιατί ο Σμυρνιώτης παρακάλεσε τους κατοίκους και το κράτησαν ανοικτό περίπου ενάμισυ χρόνο μετά την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, ενώ ο ξερόλας Παυλής προτιμάει, δύο μήνες τώρα, τους δρόμους της Πόλης και των χωριών από την Αγ. Τριάδα γιατί εξοφλεί γραμμάτια (προς ποιους άραγε) σε βάρος την υγείας μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.