Καταγγέλλουν βασανισμό της Στέλλας Αντωνίου που συνελήφθη στη Δημητσάνα

Καταγγέλλουν βασανισμό της Στέλλας Αντωνίου που συνελήφθη στη Δημητσάνα

Οκτώβριος 24, 2014 - 09:09
5 σχόλια

Στο Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας κρατείται η Στέλλα Αντωνίου μετά από τη σύλληψή της για παραβίαση περιοριστικών όρων διαμονής.

Η γιατρός της κ. Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου μίλησε στον ρ/σ Στο Κόκκινο και δήλωσε πως μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο της κ. Αντωνίου, ενημερώθηκε ότι έχουν γίνει δύο φορές προσπάθειες βίαιης απόσπασης γενετικού υλικού, με τη μέθοδο του πνιγμού, από την κρατούμενη, καθώς η ίδια αρνείται να δώσει. 

Η κ. Βεργοπούλου σημείωσε ότι αυτό είναι βασανιστήριο για όποιον κρατείται σε ΑΤ, για την κ. Αντωνίου, όμως, αποτελεί κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς πάσχει από μία πάθηση που απαγορεύει και το απλό τράνταγμα της κεφαλής.

Από το koutipandoras.gr

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ελεύθερη αφέθηκε η Στέλλα Αντωνίου μετά την αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσής της για τις 6 Νοεμβρίου από το Αυτόφωρο της Τρίπολης. http://tvxs.gr/news/ellada/anablithike-i-diki-tis-stellas-antonioy-kataggelies-gia-basanismo

Δημοσιεύετε τα ανήθικα σχόλια που σας στέλνει κάθε φασίστας ("Σιγα μην την λυπηθουμε κιολας...), βγάζετε ετυμηγορίες ("μέλος της Συνωμοσίας των πυρήνων"). Υψηλού επιπέδου πολιτισμός.

Σιγά το φρούτο.. Θα τη λυπηθούμε κιόλας. Κακώς την έχουν έξω.. Όλοι οι απροσάρμοστοι στο Δομοκό και σε αυστηρή απομώνοση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.