Σύσκεψη για τα σκουπίδια στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

Σύσκεψη για τα σκουπίδια στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας

Οκτώβριος 24, 2014 - 11:05
3 σχόλια

Τα σκουπίδια έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα υγείας, αισθητικής και πτώσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του τόπου μας. Η αντιμετώπιση του γίνεται αποσπασματικά και με τρόπο που δεν συμβαδίζει με τα κοινωνικά συμφέροντα και την επιστημονική γνώση.

Τρία ερωτήματα βασανίζουν πολίτες και φορείς της Αρκαδίας. Τι θα γίνει τώρα με τα συσσωρευμένα σκουπίδια στο Δήμο Τρίπολης; Τι θα συμβεί σε δύο μήνες που τελειώνει η σύμβαση μεταφοράς των σκουπιδιών στη Φυλή και τι θα προκύψει μετά από δύο χρόνια με την πρόταση που προωθεί η Περιφέρεια;

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας που γίνεται δέκτης όλων αυτών των προβληματισμών, παίρνοντας υπόψη τις επιπτώσεις που έχει το πρόβλημα αυτό στη ζωή των εργαζομένων, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη τους φορείς και τους πολίτες της Αρκαδίας την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας για το ζήτημα αυτό.

Πιστεύουμε ότι μέσα από ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο να προκύψουν κοινές αποφάσεις και δράσεις για να διεκδικηθεί λύση στο πρόβλημα σε όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΤΑ ΥΠΕΥΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ?

Πρέπει να βγουν όλοι στους δρόμους θα πεθάνουμε στο τέλος με το δήμαρχο που βγάλαμε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.