Αυτοκίνητο «τούμπαρε» στον περιφερειακό της Τρίπολης (photos)

Αυτοκίνητο «τούμπαρε» στον περιφερειακό της Τρίπολης (photos)

Οκτώβριος 23, 2014 - 17:19
4 σχόλια

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε, την Πέμπτη 24  Οκτωβρίου περίπου στις 17.00 το απόγευμα στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη.

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στον Περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης. Πιθανοί λόγοι η κακή ποιότητα του οδοστρώματος και η μεγάλη ταχύτητα του οχήματος.

Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, μόνο υλικές ζημιές καθώς οι επιβαίνοντες βγήκαν μόνοι τους από το όχημα. Δυστυχώς παρά τα επανειλημμένα τροχαία ατυχήματα που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο, άλλα πιο ελαφρά και άλλα πιο σοβαρά, οι οδηγοί συνεχίζουν να περνούν το δρόμο χωρίς να μειώνουν ταχύτητα.

 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

δεν φταίει πάντα ο οδηγός... και αν δεχθούμε ότι οι ντόπιοι έχουμε γνώση της επικινδυνότητας, ο κάθε επισκέπτης ΔΕΝ το γνωρίζει.... είναι απαράδεκτο να μην έχουν ληφθεί τόσα χρόνια τα απαραίτητα μέτρα προστασίας... ευτυχώς δεν έχουμε ακόμα θρηνήσει θύματα......

Μένω ακριβώς σε αυτό το σημείο. Η ζωή όταν μένεις σε αυτή την λεωφόρο είναι ανυπόφορη ειδικά το καλοκαίρι που αναγκαζόμαστε να ανοίγουμε τις μπαλκονόπορτες για να μην σκάσουμε! Το τι φασαρία υπάρχει λόγω των διερχομένων αυτοκινήτων δεν λέγεται!!!Κι αυτό γίνεται όχι γιατί απλά περνούν αυτοκίνητα, αλλά γιατί όλοι τρέχουν σαν τρελοί!!!Μηχανές κι αυτοκίνητα δεν κόβουν καθόλου!Συνέχεια γίνονται ατυχήματα!Όταν θέλω να βγω από το πάρκινγκ κινδυνέυω!Αν δεν ήταν 2 λωρίδων ο δρόμος θα με είχαν τρακάρει!Καλώ τον δήμαρχο να κάνει κάτι επιτέλους! Ας βάλει σαμαράκια!!

Να βάλει σαμαράκια για να βγαίνεις εσυ ανενόχλητος απο το πάρκινγκ σου και να τσακιστόυνε όλλοι οι ντελιβεράδες και να τερματίζουνε οι αναρτήσεις όλλων των διερχόμενων οχημάτων(να δουλέψει και κανα φανοποιηο/συνεργείο ρε παιδάκι μου..)κτλ κτλ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΑ ?ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΣΑΜΑΡΩΜΕΝΗ?ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η Η ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ? [πρόταση:υπάρχουν και τα μοναστήρια και μάλλιστα κάποια είναι και κοντά......]

Ωραίος......o Φακίρης.........καλά τα λέει....Τόσα σαμαρια σας έβαλλαν στη πλάτη σας....οι πολιτικάντιδες που βγάζεται......τωρα θέλετε κ στους δρόμους!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.