Ψάχνει να κάνει το πιο μεγάλο θαύμα

Ψάχνει να κάνει το πιο μεγάλο θαύμα

Οκτώβριος 23, 2014 - 10:43
3 σχόλια

Το μεγάλο Ευρωπαϊκό ραντεβού του Αστέρα έφτασε και απόψε το βράδυ 22:05 ώρα Ελλάδος η Αρκαδική ομάδα δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας της κόντρα στην Αγγλική Τότεναμ στο θρυλικό  «White Hart Lane» του Λονδίνου για την 3η αγωνιστική του Γ΄ ομίλου του Europa League.

Ο Αστέρας είναι η ομάδα των συνεχόμενων υπερβάσεων και ψάχνει στο Λονδίνο να επαναλάβει κάτι από αυτό που έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου σε Κωνσταντινούπολη και ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης‘’ πετυχαίνοντας ίσως το πιο σπουδαίο ποδοσφαιρικό θαύμα της ιστορίας του.

Η Τότεναμ αποτελεί ένα από τα καλύτερά και πιο ιστορικά ποδοσφαιρικά κλαμπ της Ευρώπης και μία από τις κορυφαίες ομάδες του πιο δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος όπως είναι αυτό της  Premier League με σταθερή παρουσία κάθε χρόνο στις μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαθέτοντας στο ρόστερ της παίχτες παγκόσμιας κλάσης.

Η αποστολή του Αστέρα θα είναι πολύ δύσκολη απέναντι σε έναν τόσο δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο. Οι απουσίες των «κιτρινομπλέ» λόγω των τραυματισμών δεδομένες με τον Στάικο Βεργέτη να καλείτε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η Αρκαδική ομάδα θέλει να δείξει την ίδια ωριμότητα, αγωνιστική πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση μερικά από τα βασικά στοιχεία που την έχουν φέρει μέχρι εδώ και σε αυτό το ματς. Κλειδί όπως δήλωσε και ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα στην συνέντευξη τύπου να περιοριστεί ο ρυθμός της Τότεναμ και στις κόντρα αντεπιθέσεις να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.

Ο Αστέρας δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι καθώς θα έχει την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του που ταξίδεψαν από την Τρίπολη για να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να ζήσουν από  κοντά την εμπειρία μιας τόσο μεγάλης ποδοσφαιρικής βραδιάς.

 

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.