Ζησόπουλος: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ζησόπουλος: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Οκτώβριος 22, 2014 - 23:32
3 σχόλια

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε και ο Γιώργος Ζησόπουλος, ο οποίος από την πλευρά του τόνισε: «Είμαστε σε έναν ακόμα όμορφο σταθμό ταξιδιού, από τις 15 Ιουνίου που ξεκινήσαμε προετοιμασία και στη συνέχεια αγωνιστήκαμε στα προκριματικά.

Παίζουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά εκτός από τις εντυπώσεις θέλουμε και ένα καλό αποτέλεσμα. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται να έχουμε τη μέγιστη συγκέντρωση στο ματς και στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε από αυτό.

Είχαμε ένα μεγάλο ταξίδι, δύσκολο, αλλά όταν θα μπούμε στο γήπεδο θα τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Θα παίξουμε σε ένα ωραίο γήπεδο απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε την κούραση και το επόμενο ματς. Σκεφτόμαστε μόνο τον αυριανό αγώνα με την Τόττεναμ και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Τι μεγάλο και δύσκολο ταξίδι ρε φίλε! Στο Λονδίνο πήγατε, δεν πήγατε στο Νοβοσιμπίρσκ. 'Ελεος κάπου..

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΗΓΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ........ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ........ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ EUROPA LEAGUE ΟΧΙ WORLD LEAGUE ΕΞΥΠΝΕ.....

Forza Asteras: Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω. Προσπάθησε πάλι και μην απογοητεύσαι. Καλή επιτυχία στον Αστέρα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.