Τζιούμης: Διαφωνούμε με τον τρόπο διαδικασίας επιλογής του αναδόχου

Τζιούμης: Διαφωνούμε με τον τρόπο διαδικασίας επιλογής του αναδόχου

Οκτώβριος 22, 2014 - 12:19
11 σχόλια

Στο χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξή μας «Τρίπολη Αύριο»,στο δεύτερο θέμα ,   (Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την μεταφορά των αποριμμάτων στην θέση Σκαλιστήρι στην   Φυλή Αττικής), ψήφισε κατά ,με το εξής σκεπτικό,το οποίο καταγράψαμε στην απόφαση:

Η παράταξή μας ,στην προηγουμένη δημοτική αρχή ,του κ.Σμυρνιώτη,διαφωνούσε και καταψήφιζε πάντα τις διαδικασίες του κλειστού διαγωνισμού,(δηλ. πρόσκληση σε λίγους ενδιαφερόμενους),που ακολουθούσε ,συστηματικά, η προηγούμενη διοίκηση για τις μεταφορές των αποριμμάτων.

Για λόγους αρχής και συνέπειας των λόγων και των πράξεών μας,διαφωνούμε και τώρα με τον τρόπο που έγινε η διαδικασία επιλογής του αναδόχου.

Θα περιμέναμε να γίνει ανοικτή διαδικασία,με περισσότερους ενδιαφερόμενους.γιατί έτσι ίσως πετυχαίναμε καλύτερες τιμές για τον δήμο.

Για τους παραπάνω λόγους καταψηφίζουμε το θέμα.

Δελτίο Τύπου «Τρίπολη Αύριο»

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

κ. Τζούμη αργά θυμηθήκατε : "λόγους αρχής και συνέπειας των λόγων και των πράξεών μας" Στις εκλογές (2ος γυρος) πολύ εύκολα ξεχάσατε και την αρχή και την συνέπεια του λόγου, κρίμα, σας θεωρούσα πολύ πιο υπεύθυνο.

Εδώ γελάμε 11111111111111 δηλαδή ρε Κώστα συμφωνείς με όλο αυτό το μπάχαλο που έχει γίνει στην πόλη και το μόνο που σε απάσχολεί είναι το κόστος μεταφοράς των σκουπιδιών, για να μην πληρώσουν οι δημότες !!!!!!! Σαν τον Ηλία το κάνεις που τον πείραξε το κόστος για τα παγκάκια στην πλατεία Πετρινού και γι΄αυτό στήριξε και στηρίξατε όλοι σας δηλαδή τον κύριο που είχε την λύση στο τσεπάκι για τα σκουπίδια !!!!!!!!!!!!!!!!! και θα την πληρώσουμε πολλαπλά φίλε Κώστα για πέντε χρόνια αυτήν την επιλογή σας!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2 ΟΥ ΓΥΡΟΥ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ . ΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΨΗΦΙΣΘΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ? ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΝΙΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ.

Ο Τζιουμης όλη την τετραετία αντιπολιτευόταν τον Σμυρνιωτη και ζητούσε να αλλάξει η δημοτική αρχή δεν μπορούσε να πει μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών ψηφίστε τώρα τον Σμυρνιωτη. Αν αυτό δεν είναι συνέπεια τότε τι είναι; Αν ξέρεις Ελληνικά φίλε μου. Όσο για τον Παυλη κι αυτός θα κριθεί όπως όλοι.

Το έλυσε το θέμα ο Τσιαμουλος γιαυτό τώρα δεν έχομε πρόβλημα όπως έχουν οι άλλες πόλεις της Πελοποννήσου. Μας στοιχίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν βαριέσαι

Ρε ανώνυμε των 19.37 τι μας είπες τώρα ότι δεν έλυσε το πρόβλημα με τα σκουπίδια ο Τζιούμης πριν 15 χρόνια? Ποια πόλη της Ελλάδος το έλυσε τότε ;Υπάρχει έστω και μία; Για αυτούς που μας έχουν βρωμίσει τα τελευταία 4 χρόνια και έχομε πληρώσει κι ένα φόρτωμα λεφτά (Τσιαμουλος Σμυρνιωτης Παυλης τώρα) δεν έχεις να πεις τίποτα;

Μας είχε βρομίσει νωρίτερα ο Τζιούμης με τις επιλογές που έκανε η δημοτική αρχή με την οποία ήταν στην εξουσία . Τώρα είναι αργά να μας κάνει τον μεσσία της Τρίπολης όταν είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν όλες εκείνες τις δομές για να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό. Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το παίζει yesman στον κολλητό του Μήτσο.

Η στήριξη του Παυλή ήταν η ταφόπλακά σου...Το έχεις σίγουρα καταλάβει αλλά είναι πλέον αργά....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.