Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Σπύρος Λυκούδης

Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο Σπύρος Λυκούδης

Οκτώβριος 21, 2014 - 23:00
6 σχόλια

Δήλωση στήριξης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για την πρωτοβουλία 

Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, υπό τον τίτλο «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη» ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και νυν ανεξάρτητος, Σπύρος Λυκούδης. 

Ο ανέφερε χαρακτηριστικά 

«Κεντρικό ζητούμενο είναι οι ριζικές και τολμηρές μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα των θεσμών,  χωρίς προαπαιτούμενα, ώστε να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας»

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο Γιάννης Βούλγαρης και η Αθηνά Δρέττα από την «κίνηση των 58», στελέχη από τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς, του Ποταμιού και στελέχη της Ελιάς κτλ. Επιστολή στήριξης της προσπάθεια του Σπύρου Λυκούδη έστειλε ο πρώην υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.

Ο Αρκάς Υφυπουργός ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση για την κίνηση αυτή:

Είμαι εδώ, γιατί πιστεύω, ότι αποτελεί πολιτική αναγκαιότητα για τη χώρα, η ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού, η ένωση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς. Χρειαζόμαστε, τώρα που φτάνουμε στο τέλος μιας δύσκολης πορείας μια παράταξη που να κινείται μακριά από τις συντηρητικές ιδεολογικές εμμονές της ΝΔ και τον άκρατο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Μια παράταξη που να μπορεί με υπεύθυνο τρόπο και ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο σχέδιο, να εγγυηθεί ότι οι θυσίες του λαού μας δεν θα πάνε χαμένες, ότι η χώρα θα βγει με συντεταγμένο και ασφαλή τρόπο από το Μνημόνιο. 
Με τον Σπύρο Λυκούδη, μας ενώνει αυτός ο κοινός στόχος.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

μπράβο οδυσσέα μας. άνοιξε πόρτες γιατί όπως βλέπουμε όλοι με το πασοκ θα μείνεις εκτός βουλής τις επόμενες εκλογές.

σώσε μας οδυσσέα από τον συριζα. αυτό το μπαμούλα που σας χάλασε το φαγοπότι σε πασοκ και νδ και θα σας πετάξει πολλούς εκτός βουλής...

ΓΟΡΤΥΝΙΕ ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΑ-ΤΕ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄ΚΟΥΖΙΝΑ΄ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!!

Μόνο στην Ελλάδα, (την τελευταία Χώρα του υπαρκτού κρατισμού, μαζί με την Β. Κορέα) ασχολούνται ακόμη με την "αριστερά" Σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο την έχουν ήδη κηδέψει... Περαστικά μας....

Δημιουργήσατε στο ΠΑΣΟΚ την ΕΛΙΑ για να αναβαπτιστείτε πολιτικά μέσω ενός νέου σχήματος και μετά να αρχίσετε πάλι τις Πασοκιές, να αλληλοστηρίζεστε στις τοπικές ή εθνικές πολιτικές, επαγγελματικές, συνδικαλιστικές κλίκες. Δεν σας βγαίνει μάλλον και ψάχνετε εναλλακτικές...

ρε οδυσσέα και όλοι εσείς που κανετε κινήσεις όπως ελιά, ποταμια, κίνηση 58 κτλ κτλ κτλ πάλι ΠΑΣΟΚ είστε αλλά με άλλο όνομα. Ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να δουλέψετε όπως όλος ο κοσμάκης και να μην ψάχνετε για καρέκλες με παχυλούς μισθούς

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.