Οι «φασίστες» άναψαν τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Οι «φασίστες» άναψαν τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Οκτώβριος 20, 2014 - 22:17
7 σχόλια

Τατούλης:Πλανώνται πλάνην οικτράν όλα αυτά τα φασιστοειδή υποκείμενα που νομίζουν ότι μπορούν να απειλήσουν ένα πολιτικό όργανο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στη συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου αφού άκουσε όλες τις εισηγήσεις αλλά και τις δευτερολογίες της αντιπολίτευσης για το θέμα των απορριμμάτων πήρε το λόγο θέλοντας να αναφερθεί και ο ίδιος σε αυτό το σοβαρό ζήτημα.

Ο περιφερειάρχης στην αρχή της τοποθέτησής του αναφέρθηκε στις απειλές που ακούστηκαν στη συνεδρίαση λέγοντας ότι πλανώνται πλάνην οικτράν όλα αυτά τα φασιστοειδή υποκείμενα που νομίζουν ότι μπορούν να απειλήσουν ένα πολιτικό όργανο όπως είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Με τα λόγια του αυτά ξεσήκωσε τον κ. Βουδούρη ο οποίος του ζήτησε να κατονομάσει σε ποιους αναφέρεται. Ο κ. Βουδούρης μίλησε για ύβρεις από τον περιφερειάρχη προς την αντιπολίτευση, ενώ δεν θεώρησε σωστό να τοποθετηθεί ο περιφερειάρχης.

Ο κ. Τατούλης ζήτησε να τον σεβαστούν καθώς τους άκουσε όλους επί 4,5 ώρες χωρίς να παρέμβει, και απαίτησε το ίδιο και από αυτούς.

Δεν μπορώ να καταλάβω τέτοιες συμπεριφορές για ένα θέμα που έχει λήξει

Με τα λόγια του ξεσηκώθηκε και ο κ. Μανώλης ο οποίος άρχισε να φωνάζει στον περιφερειάρχη να κατονομάσει τους φασίστες.

Τατούλη κατέβα από το καλάμι, όταν φοράς παντελόνια να μην κρύβεσαι, να λες ονόματα

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης του απάντησε ότι θα ηταν πολυτέλεια να κάνει αντίλογο στο συγκεκριμένο άτομο. Ο κ. Τατούλης συνέχισε την τοποθέτησή του με αρκετές παρεμβάσεις από την αντιπολίτευση, ειδικά από τον κ. Βουδούρη.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Οι φασίστες άναψαν τα αίματα στο ΠΕΣΥ

Προηγούμενο άρθρο
Το προφίλ της Τότεναμ

7 Σχόλια

Θα σας χορέψει καλά ο Βουδούρης. Δεν είναι ρίψασπις και θα πολεμήσει από την αντιπολίτευση ότι στραβό βλέπει. Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, φιλελεύθερος είμαι και ο Βουδούρης είναι όαση επιπέδου σε αυτό το περιφερειακό συμβούλιο. Ευτυχώς που είναι ο Βουδούρης εκεί να προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών της περιφέρειας. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

ναι για τον βουδουρη μιλαμε που ψηφισε μνημονιο,φιλελευθερε ψαγμενε.Σα δεν ντρεπεσαι

Αγαπητέ ο Βουδούρης έχει διαγράψει μια πορεία ανθρωπισμού μέχρι σήμερα που είναι αξιοθαύμαστη. Καλά έκανε και ψήφισε το μνημόνιο και δεν κατέρρευσε η χώρα. Ο Τατούλης δεν στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές και από τη ΝΔ τώρα; Μην τρελαθούμε. Μας βγάλετε επαναστάτη τον Τατούλη και συστημικό τον Βουδούρη. ΕΛΕΟΣ!!!

ΕΤΣΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥςς.....ΜΕ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ!!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΡΕΕΕΕ????,ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ.....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΣ.ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΕΤΕ ***Α!!!

ΠΡΟΣ ARCADIAPORTAL: Ωραία δημοσιογραφία κάνετε. Αναφέρεστε στα σχόλια και τις αντεγκλήσεις αλλά όχι στην ουσία των λεχθέντων ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα. Κλασσικός Κιτρινισμός!!! Μπράβο σας....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.