Έσπασαν τα μάρμαρα γύρω από το Μαλλιαροπούλειο

Έσπασαν τα μάρμαρα γύρω από το Μαλλιαροπούλειο

Οκτώβριος 21, 2014 - 12:04
5 σχόλια

Νέοι βανδαλισμοί στο ιστορικό αυτό κτίριο της Τρίπολης

Το Μαλλιαροπούλειο δημοτικό θέατρο  ένα πραγματικό στολίδι για την Τρίπολη έγινε πάλι στόχος για κάποιους ασυνείδητους οι οποίοι δεν σέβονται την ιστορικότητα του κτιρίου το οποίο κατασκευάσθηκε στις αρχές του αιώνα και αποτελεί ενδιαφέρον δείγμα αρχιτεκτονικής.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν άγνωστοί έβγαλαν και πέταξαν μέρος από τις μαρμάρινες πλάκες του θεάτρου και τις εγκατέλειψαν πάνω στον πράσινο χώρο του Μαλλιαροπούλειου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου νωρίς το βράδυ, γνωστοί επισκέπτες του περίγυρου του θεάτρου έσπασαν τις πλάκες και τις άφησαν παραμερισμένες στο σημείο. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το θέατρο γίνεται αποδέκτης τέτοιων βανδαλισμών. Κατά καιρούς καταστρέφουν τους τοίχους "ζωγραφίζοντάς" τους με γκράφιτι.

Το δελτίο τύπου του δήμου αναφέρει

Για άλλη μια φορά ασυνείδητοι και βάνδαλοι προκάλεσαν δολιοφθορές στο ιστορικό κτίριο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, στην Πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί περαστικοί και περίοικοι της περιοχής, αντίκρισαν ένα οδυνηρό θέαμα.

Ενημερώθηκε ο Δήμος και σε επιτόπια αυτοψία απ’ τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Βρέντα, μαζί με υπάλληλο του Δήμου, διαπίστωσαν και κατέγραψαν την έκταση των ζημιών.

Ο Δήμος Τρίπολης, μέσω του Αντιδημάρχου κ. Βρέντα, κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Σίγουρα, είναι οι Κύριοι που συχνάζουν στο Μεγάλο Καφενείο!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα "παιδιά" με τα skateboard δε νομίζω............ είναι τόσο ήσυχα, ευγενικά και γλυκομίλητα! Ντροπή προς κάθε υπεύθυνο, που αφήνουν Κοιτίδες Πολιτισμού και Ιστορικά κτίρια της πόλης μας, να γίνονται στέκια περιθωριακών στοιχείων. Τέτοια παραδείγματα, ωθούν από μόνα τους την υποψηφιότητα της Τρίπολης για Πολιτιστική Πρωτεύουσα!

Εγώ πιστεύω ότι φταιει ο Σμυρνιώτης που εβαλε μάρμαρα και απορώ ακόμα που δεν το έχει αναφέρει ο δήμαρχος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.