Η νέα διαδραστική πύλη πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης

Η νέα διαδραστική πύλη πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης

Οκτώβριος 20, 2014 - 13:04
7 σχόλια

Η νέα διαδικτυακή πύλη του πολιτιστικού και ιστορικού αρχείου του Δήμου Τρίπολης είναι διαθέσιμη και πλέον οι πολίτες της Τρίπολης, και όχι μόνο, μπορούν να την επισκεφθούν στο tripoli.culhub.gr.

Η πύλη πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης είναι διαδραστική και μπορεί ο κάθε εγγεγραμμένος  χρήστης να αναρτήσει τεκμηριωμένο υλικό που βρίσκεται στην κατοχή του και να συμβάλλει στη διάδοση του αρκαδικού πολιτισμού. Επίσης μπορείτε να ξεναγηθείτε στα πολιτιστικά σημεία του Δήμου μέσα από φωτογραφίες βίντεο αλλά και 3D περιηγήσεις.

Αναφέρονται σημαντικά ιστορικά στοιχεία για το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, το Σπήλαιο Κάψια και το Μουσείο Αλέξανδρου Παπαναστασίου, αλλά θα ακολουθήσουν και άλλα καθώς η σελίδα είναι νέα και όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται κι άλλο.


7 Σχόλια

καλα ο δημος δεν εχει τουριστικη πυλη το travel tripolis? γιατι δεν μπηκαν ολα σε μια πυλη? γιατι κανατε δευτερο εργο για τον ιδιο σκοπο?

λεφτά υπάρχουν... εκτός και αν ο εμπνευστής και ο δημιουργός της συγκεκριμένης σελίδας δεν γνώριζαν την ύπαρξη του traveltripolis.gr Εντάξει, καινούριοι είναι... θα μάθουν.. ακόμα βρίσκονται στο πρώτο έτος.... Α!!!! Μήπως καλύτερα να την καταργήσετε τη σελίδα traveltripolis.gr?

Ο Σμυρνιωτακος ηταν large εφτιαχνε δικτυακες πυλες να εχουμε σαν πολιτες. Τα παπαγαλακια βρηκαν αφορμη να κραξουν αλλα εχουν αγνοια...επρεπε να κραξουν πιο πριν τον Γιαννακη

Κάτσε ρε φίλε. Ο "Σμυρνιωτάκος" που ειρωνεύεσαι είχε κάνει διαδικτυακή πύλη. Ο "Παυλάκος" που έκανε και αυτός γιατί δεν τον ειρωνεύεσαι; Ακόμα χειρότερα, αφού υπήρχε σελίδα για τον τουρισμό της πόλης τι νόημα έχει αυτή; Πάντως πάνω από 500-700 ευρώ δεν κοστίζουν αυτά τα templates. Πλούσια. Είμαι περίεργος να δω στην Διαύγεια πόσο πληρώθηκε.

Χαίρομαι που καθημερινά, με τα γραφόμενά σας και τις απόψεις σας, επιβεβαιώνετε την αγραμματοσύνη και την ασχετοσύνη σας. Είστε τόσο φελλοί που ούτε να αυτοκτονησετε δια πνιγμού, δε μπορείτε. Πάντως είναι δικαίωση για μένα γιατί ομολογώ ότι βρισκόμουν σε δίλημμα προεκλογικά και είχα κάποιες τύψεις μετεκλογικά. Αλλά πλέον αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος και μάλιστα αρχίζω να το διασκεδάζω... Λυπάμαι όπως αυτή τη δύσμοιρη πόλη που δεν την κυβερνούν οι άριστοι, αλλά οι άχρηστοι...

Να αφήσει τις διαδραστικές πύλες ο Παυλής και ο Κακλαμάνος και να κοιτάξουν να κάνουν καμιά διαδραστική ενέργεια για να μαζέψουν τα σκουπίδια που έχει βρωμίσει όλη η πόλη. Άντε μπράβο, γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να πέφτουν διαδραστικές σφαλιάρες στον σβέρκο τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.