Και τώρα Τότεναμ...

Και τώρα Τότεναμ...

Οκτώβριος 18, 2014 - 20:07
4 σχόλια

Αστέρας-Παναιτωλικός 1-1

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Παναιτωλικού για την 7η αγωνιστική της Super League με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στην νίκη και τον Αστέρα να διαμαρτύρεται για την φάση του Γιαννιώτα στο 65’ και το ακυρωθέν γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να έχει το πρώτο σουτ του αγώνα στο 4΄με τον Γκοντόι με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Στην συνέχεια ο Αστέρας πήρε μέτρα στο γήπεδο κυκλοφόρησε την μπάλα και αφού απείλησε πρώτα με τον σουτ του Ρόλε από το ύψος της περιοχής στο 22’ τελικά άνοιξε το σκόρ με τον Μπαράλες στο 27’ με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά  έπειτα από φάουλ του Ρόλε. Ακόμη μια στημένη μπάλα στο 31’ και πάλι με τον Ρόλε με τον Παντελιάδη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Τελικά ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση στο 35’ με δυνατό πλασέ του Μορένο μέσα από την περιοχή  για να λήξη έτσι το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αστέρα να πιέζει και να χάνει την πρώτη του ευκαιρία στο 47’ με το μονοκόμματο σουτ του Μάσα έξω από την περιοχή να περνά ελάχιστα άουτ.  Στο 53’ το σουτ το Μαρτίνεζ πέρασε δυο μέτρα πάνω από την εστία του Κοσίσκι και ένα λεπτό αργότερα ο Γιαννίωτας με ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και σέντρα πρώτα με τον Μπαράλες να μην βρίσκει την μπάλα και μετά με τον Μάσα από πλάγια θέση να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Στην συνέχεια οι Αγρινιώτες προσπάθησαν βγήκαν μπροστά πίεσαν τον Αστέρα με διαδοχικά κόρνερ και δύο σουτ του Φωτάκη που δεν βρήκαν στόχο.  Στο 65’ έγινε η φάση του αγώνα με τον Γιαννιώτα να πετυχαίνει γκολ όμως την βοηθό Κουρομπύλια να σηκώνει την σημαία για οφ-σάιτ με τους ανθρώπους του Αστέρα να διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την απόφαση. Τελευαία φάση του αγώνα η τεράστια ευκαιρία με το σουτ του Ρόλε από το ένα μέτρο με την μπάλα τελικά να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ και να μένει έτσι το 1-1.   

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μουνάφο (Μούκαμ), Μάσα, Μπαράλες (Μπακασέτας), Ρόλε, Γιαννιώτας (Πάρα).

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κέβιν, Μπεχαράνο, Κούσας, Μαλεζάς, Γκοντόι, Κόρμπος (Καλογέρης), Φωτάκης (Κουτρουμάνος), Μαρτίνεζ, Βιγιαφάνες (Καπέλ), Μορένο   

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ενας ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΕΦΑΓΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΓΟ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.