Οι εργαζόμενοι του βιολογικού αποχώρησαν την ώρα της μεταφόρτωσης

Οι εργαζόμενοι του βιολογικού αποχώρησαν την ώρα της μεταφόρτωσης

Οκτώβριος 02, 2014 - 13:00
8 σχόλια

 ΒΙΠΕ και  Επιμελητήριο Αρκαδίας δεν έχουν πάρει καμία θέση ακόμα 

H ιστορία της μεταφόρτωσης των απορριμμάτων στο  βιολογικό καθαρισμό του δήμου Τρίπολης στη Βιομηχανική Περιοχή συνεχίζεται. Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η μεταφόρτωση των απορριμμάτων έγινε ξανά στο χώρο του βιολογικού.

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες οι οποίες είναι από σήμερα το πρωί, ένας μικρός όγκος απορριμμάτων είναι στο έδαφος και απορριμματοφόρα του δήμου βρίσκονται εκεί με γεμάτες τις βαρέλες.

Οι εργαζόμενοι του βιολογικού καθαρισμού στη ΒΙΠΕ Τρίπολης αποχώρησαν από τις θέσεις εργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν δέχονται να εργάζονται στο χώρο όπου γίνεται η μεταφόρτωση.

Mετά από συνεννόηση που είχαν με τον αντιδήμαρχο κ. Τότση σε συνάντηση την οποία πραγματοποίησαν δεν θα δουλεύουν στο χώρο του βιολογικού όπου στοιβάζονται απορρίμματα.

Να τονίσουμε ότι οι υπεύθυνοι της ΒΙΠΕ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας δεν έχουν πάρει καμία θέση ακόμα για το θέμα αυτό.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Η παρωδία του παυλή με τα σκουπίδια δεν έχει τέλος . Θα επέμβει κανένας ή θα τον κοιτάμε και θα σφυρίζουμε αδιάφορα ?

τι κρύβεται πισω απο τι σίγη της ΒΙΠΕ και του επιμελιτηρίου ποια ανίερη συμφωνία η συμαχία υπάρχει?Παλιότερα ειχαν ξεσικώσει τον τόπο για το ιδιο θέμα θυμάστε?

"Mετά από συνεννόηση που είχαν με τον αντιδήμαρχο κ. Τότση σε συνάντηση την οποία πραγματοποίησαν δεν θα δουλεύουν στο χώρο του βιολογικού όπου στοιβάζονται απορρίμματα." Τι σας πειράζει η μεταφόρτωση στο βιολογικό, ρε παιδιά; Είναι επικίνδυνο πράγμα; Αφού η δημοτική αρχή ισχυρίζεται το αντίθετο, τι φοβάστε; Αν υπάρχει όντως κίνδυνος, εμείς, οι κάτοικοι Θάνα και Τζίβα, πού θα πηγαίνουμε αν μεταφορτώνουν τα απορρίμματα κάτω από τη μύτη μας; Υπάρχει ακόμα κανείς που να υποστηρίζει την 360/2014 Απόφαση Δημάρχου Τρίπολης; Πάντως, η αποκεντρωμένη διοίκηση παρακαλεί τη δημοτική αρχή "να εκφράσετε εγγράφως τις απόψεις σας, αιτιολογημένες και στηριζόμενες σε συγκεκριμένες διατάξεις, επί των λόγων των προσφυγών δεκάδων κατοίκων κατά της 360/2014 Απόφασης Δημάρχου Τρίπολης. Συγκεκριμένα, παρακαλείσθε όπως μας γνωστοποιήσετε εάν ο οριζόμενος στην προσβαλλόμενη 360/2014 Απόφαση Δημάρχου Τρίπολης ως χώρος λειτουργίας προσωρινής μεταφόρτωσης των αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ) διαθέτει όλα τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα (π.χ. τήρηση περιβαλλοντικών όρων, όρων υγιεινής, άδειες Πολεοδομίας και Αρχαιολογίας, κ.λπ.), καθώς και έγγραφα που πιστοποιούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς που τον χαρακτηρίζει και το καθεστώς χρήσης του συγκεκριμένου χώρου." Μαζί με την Αποκεντρωμένη αναμένουμε κι εμείς την απάντηση της δημοτικής αρχής "σε εύλογο χρονικό διάστημα" προκειμένου η υπηρεσία "να προχωρήσει στην εξέταση των προσφυγών, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των εξήντα (60) ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης". Επαναλαμβάνω: το να απομακρύνουμε τα σκουπίδια από την αυλή μας χωρίς να φροντίσουμε πού θα καταλήξουν είναι ηλιθιότητα για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι ότι θα τα ξαναφάμε στη μάπα.

Τι δουλεια εχει το επιμελητηριο? Εδω σιωπουμε ολοι εμεις στην ΒΙΠΕ. Παραπονεθηκε κανεις απο εμας στα σοβαρα? Μονο για τους χορους ειμαστε και για τις πιτες. Και στον χορο τησ ΒΙΠΕ το Δημαρχο θα τον γλειφουν ολοι.....

Καλά έκαναν και έφυγαν οι εργαζόμενοι. Ο Κος Παυλής θα δεχόταν να ξεφορτώνονται σκουπίδια κάτω από το παράθυρό του?

Περιμένουμε επίσης, οι κάτοικοι Θάνα και Τζίβα, την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διαχείριση αστικών αποβλήτων του Δήμου Τρίπολης. Είναι ένα αίτημα των κατοίκων για ένα καυτό ζήτημα της πόλης μας.

ΡΕ ΣΕΙΣ, Ο ΤΟΤΣΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.