Βλάσης: Καλωσορίζω τον Παναγιωτόπουλο στον κοινό αγώνα για το καλό της χώρας

Βλάσης: Καλωσορίζω τον Παναγιωτόπουλο στον κοινό αγώνα για το καλό της χώρας

Οκτώβριος 01, 2014 - 12:39
6 σχόλια

Ο Κώστας Βλάσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση μετά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης Γιάννη Παναγιωτόπουλου με σκοπό να πολιτευτεί.

Η δήλωση αναφέρει:

Παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Γραμματέα Μέσων Ενημέρωσης ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, κατά τις προσεχείς εκλογές. Λέκτορας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστήμονας σοβαρός και αυτοδημιούργητος ο Γ.Π. , κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο στηριζόμενος στις δυνάμεις του, στην προσωπική του αξία – δεν είναι προϊόν κανενός σωλήνα…

Η Πολιτική και η πατρίδα μας έχουν να κερδίσουν από τέτοιες παρουσίες. Τον καλωσορίζω στον κοινό αγώνα για το καλό της χώρας πρωτίστως και της παράταξης ύστερα.
Και οι δύο έχουν ανάγκη από νέους, άφθαρτους και ικανούς ανθρώπους.

Κώστας Βλάσης

Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας
Χειρουργός Ορθοπεδικός
Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Αθηνώ


6 Σχόλια

Για ποιον αγώνα θα αγωνιστείς ρε λεβέντη μμαζί με τον άλλο εισάγομενο σωτήρα; θα κάνετε ακόμα περισσότερους ανέργους,θα ββάλετε κι άλλα λουκέτα, θα ανακαλύψετε κι άλλους ΕΝΦΙΑ,θα ββάλετε κι άλλα χαράτσια,θα κλείσετε κι άλλα σχολεία,νοσοκομεία, κέντρα υγείας,θα στείλετε κι άλλους νέους επιστήμονες στην ξενιτιά,θα αυξήσετε τους άστεγους , θα ξεπουλησετε κι όλα τα δάση,τα λιμάνια,τις παραλίες τα αεροδρόμια και ότι άλλο έχει μμείνει από μια περήφανη χώρα που λεγόταν Ελλάδα;;; Εσείς θα πάρετε την σκυτάλη της καταστροφής από τον ''πετυχημενο'' Λυκουρετζο είτε τον στυλόβατη της πατρίδας τον....Οδυσσέα; Αν τολμήσετε και γυρίσετε τα μΌσο άδεια χωριά θα εισπράξετε την οργή,την αγανάκτησή,την θλίψη και την απόγνωση από την καταστροφική διαδρομή της μουσικής μνημονιακης θητείας της συγκυβέρνησης σας ! Όσο για την καμμένη γη που θα παραδώσετε σε λίγες βδομάδες αλλά και την γενοκτονία που ''καταφερατε'' θα σας τιμωρήσει σκληρά ο ελληνικός περήφανος λαός,αλλά και η ιστορία θα προσθέσει άλλη μια μμελανή και ντροπιαστική σελίδα! Να είστε σίγουροι.

Τασουλη,πως το βρίσκεις το άλογο που πονταρες τον μαη που μας πέρασε; Της μνημονιακης ενότητας ,του Σαμαρά και του πλεονάσματος! Αυτόν ήθελες για πρόταση η τους στόχους για τους οποίους ααααα αγωνιστεί; Φατον τώρα στην μαπα και αυτόν και την ανακοίνωση του!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ***, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΔΟ Η Χ Α.,ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.........OΣΟ ΓΙΑ TO KAΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑ,,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!ΕΠΙΚΟΥΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΚΑΣΑΤΕ ΜΥΤΗ .......ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ!!!!ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ <3% ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΣΩΤΗΡΕΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!

ΟΠΩΣ ΕΣΥ ...... ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ......... ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

Κι αν χάσουμε την κυβέρνηση, θα έχουμε το κράτος Δεν μπορεί να μην παραδεχτεί κανείς πως η ΝΔ βλέπει μπροστά. Τι κι αν το ενδεχόμενο εκλογών γίνεται όλο και πιο πιεστικό; Ξηλώνονται όλα τα διευθυντικά στελέχη του δημοσίου που είχαν αναδειχθεί με αντικειμενικά κριτήρια και στη θέση τους μπαίνουν οι κομματικά αρεστοί με μία μόνο υπογραφή: του οικείου υπουργού.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.