Η Τρίπολη του 2014

Η Τρίπολη του 2014

Οκτώβριος 01, 2014 - 16:46
6 σχόλια

Καταγγελία αναγνώστη

Ας θαυμάσουν όλοι οι συμπολίτες μας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται παιδική χαρά στο κέντρο της Τρίπολης (Τρικόρφων), σε πυκνοκατοιμένη περιοχή, έτοιμη να υποδεχθεί τα παιδιά μας για να παίξουν... και δεν αναφέρομαι μόνο στα σκουπίδια που είναι εκεί ένα μήνα... με ένα ζουμ στη φωτογραφία θα δείτε τι σημαίνει συντήρηση χώρου που συχνάζουν παιδιά... Δεν θυμάμαι πόσες φορές ζητήθηκε από το Δήμο να μαζέψει τα σκουπίδια από τη συγκεκριμένη παιδική χαρά και να επιμεληθεί της αποκατάστασης της... Η δυσωδία πείθει και το πιο μικρό παιδάκι να μην πλησιάσει...

Αναρωτιέμαι εάν τελικά αυτό μας αξίζει... ξέρετε λόγω επιλογών...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το Δήμο εκ μέρους όλων των παιδιών της γειτονιάς!

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ , ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ? ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ?

Φίλε συμπολίτη μην σκας γιατι δεν ιδρώνει το αυτί κανενός απο τους ανεύθυνο-υπεύθυνους που έχουν καταλάβει τη Γκόθαμ σίτι !!! Αντ´ αυτού θα σου πρότεινα δυο πράγματα Α) Να τους σκεφτείς καλά όλους αυτούς όταν θα ξαναγίνουν εκλογές ( αν υπάρχει πόλη και δημότες μέχρι τότε ) Β) να πας να δεις την παράσταση του Δημοτικού ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ που έχει σπάσει ταμεία "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ *** , Ο ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟ-ΚΩΛΑΡΙΟΙ !!!" που δίνεται καθημερινά στο Δημαρχείο ΤΡΙΠΟΛΗΣ !!! η είσοδος ειναι ελεύθερη διότι ειναι προπληρωμένη μέσα απο τα δημοτικά τέλη των ΚΟΡΟΙΔΩΝ!!!

Συγχαρητήρια στον αναγνώστη που βρίσκει το χρόνο και τη διάθεση να καταγγείλει τα αίσχη που όλοι βλέπουμε γύρω μας, αλλά συνήθως δεν κάνουμε ούτε αυτό το ελάχιστο.

Διαγράφηκαν ανώνυμες καταγγελίες. Αν έχετε στοιχεία στείλτε μας εμαιλ στο info@arcadiaportal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.