Τα γιουχαρίσματα και το κορίτσι που τους «ψήνει» το ψάρι στα χείλη

Τα γιουχαρίσματα και το κορίτσι που τους «ψήνει» το ψάρι στα χείλη

Οκτώβριος 01, 2014 - 08:44
1 σχόλια

και ο Πρόεδρος των πάντων 

Καλά μου φιλαράκια γεια σας και καλό… χειμώνα;;; Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ένα κρύο έχω αρχίσει και το νιώθω, μια παγωμάρα κάτι τελοσπάντων.

Τώρα να φταίει ο καιρός ή η γενικότερη παγωμάρα που υπάρχει στην πόλη δεν ξέρω. Και αν αναρωτιέστε τι εννοώ, μιλάω για την κρυάδα που φαίνεται να επικρατεί στην παράταξη του Δημητράκη. Πολλές γκρίνιες και πολλά παράπονα βγαίνουν προς τα έξω, λέτε να υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα;;;

Μάλλον έτσι θα εξηγούνται οι φωνές και τα νεύρα αλλά και η ασυνεννοησία μεταξύ τους… Αλλά μάλλον το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα σκουπίδια και τα υπόλοιπα έχουν μείνει πίσω. Βρε παιδιά μήπως όμως με την Άλωση θα έπρεπε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω;;; Τοπική γιορτή είναι ήθελε λίγο περιποίηση.

Το θέατρο μέσα στη σκόνη, ακυρώσεις εκδηλώσεων χωρίς ειδοποίηση, ο Δημητράκης άφαντος την πρώτη μέρα…  Καλά μία σκούπα και ένα σφουγγάρισμα δεν ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν, αλλά μάλλον έψαχναν τα κλειδιά που 26 μέρες τώρα δεν είχαν αναρωτηθεί ποιος τα έχει και γιατί…

Δεν μπορώ να πω όμως η τελευταία ημέρα τα είχε όλα μια χαρά, τόσο καλά που τα πυροτεχνήματα αφού τα έριξαν νωρίς, τόσο νωρίς που οι περισσότεροι δεν τα είδαν !

Πάρτε παράδειγμα από το Νικόλα που έφερε τέντα αλλά και αθηναϊκό συνεργείο για το μνημείο και τα τοπικά ΜΜΕ τα …παραπέταξε. Όχι τίποτα άλλο φάγανε και κρύο που πήγαν τους φώναζε και το αθηναϊκό συνεργείο γιατί …ενοχλούσαν. Βέβαια ενοχλούσαν που έκαναν τη δουλειά τους!

Θα πω όμως και για τα εγκαίνια που από τη μία δε λέω ήταν συγκινητικά αλλά από την άλλη πολλές ώρες χάνοντας την ουσία!

Δεν ξέρω φίλοι μου αλλά εμένα αυτό που μου έμεινε από όλο αυτό το τριήμερο είναι τα αδέσποτα που για ακόμα μία φορά έκλεψαν την παράσταση. Βέβαια αφού παρέλασαν το πρωί, το βράδυ χόρεψαν κι ένα τσάμικο στην πλατεία. Τι να κάνουν κι αυτά αφού δεν τα μαζεύουν συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Βέβαια κι αυτά «πάγωσαν» λίγο με τις ψυχρές ματιές  που έπεφταν…

Κάποιος "καρδινάλιος" πήγε λέει στη λαϊκή το Σάββατο και άρχισε τις υποδείξεις , ήταν και ώρα αιχμής , ξυπνάνε και νύχτα οι παραγωγοί και δεν άντεξαν , κόντεψαν να τον πάρουν με τις ντομάτες... ευτύχως έμειναν στα γιουχαρίσματα.

Ο Πρόεδρος πάντως δεν μπορεί να κάθεται μόνο στην προεδρική του θέση , θέλει να έχει αρμοδιότητες , να είναι παντού και γι' αυτό ο Δημητράκης δεν του χάλασε το χατίρι....

Θέλω να πω και για την Αντωνία που τελικά η ολομέλεια από ανοιχτή έγινε κλειστή… Λέτε να υπάρχουν κι εκεί προβλήματα;;;

Σενάρια εκλογών λοιπόν και όλοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα , προεκλογικές συναντήσεις από τα γαλάζια στελέχη του νομού , νέες ανακοινώσεις , εμφανίσεις σαν τους «μαϊντανούς» από ΜΜΕ σε ΜΜΕ και πάει λέγοντας… Περισσότερο όμως τους «καίει» όλους μια θηλυκή ύπαρξη, θα κατέβει ή δεν θα κατέβει ; Τους έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη σας λέω , τηλέφωνα , δημοσιεύματα, σπόντες από παντού … καμία ανταπόκριση !

Βέβαια όσοι ονειρεύονται εκλογές το 2014 καλά θα κάνουν να γυρίσουν πλευρό , Μάρτιο του 2015 και βλέπουμε….

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.