Μεταφόρτωση απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο με νέες αντιδράσεις (photos+video)

Μεταφόρτωση απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο με νέες αντιδράσεις (photos+video)

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 11:46
6 σχόλια

Από το σημείο περνούν οι φαντάροι και πάνε για βολή

Ύστερα από καταγγελίες κατοίκων το Arcadia Portal βρέθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο και συγκεκριμένα στο πηγάδι του χωριού όπου και γινόταν μεταφόρτωση των απορριμμάτων.

Όπως μας ενημέρωσε κάτοικος του χωριού τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου  έγινε επίσης μεταφόρτωση στο ίδιο σημείο, αλλά τα απορριμματοφόρα έρχονταν από την Τρίπολη φορτωμένα με απορρίμματα της πόλης, γεγονός το οποίο και προκάλεσε αντιδράσεις. Στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό της αστυνομίας μετά από ειδοποίηση κατοίκων.

Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου πράγματι τα απορριμματοφόρα μάζεψαν τα απορρίμματα του χωριού και τα μεταφόρτωσαν επίσης στο σημείο που βρίσκεται το πηγάδι.

Ο τοπικός του Αγίου Κωνσταντίνου κ. Τραχανάς που βρέθηκε εκεί, όπως έδειξε τον ενδιέφερε ότι έχει καθαρίσει το χωριό και όχι το γεγονός της μεταφόρτωσης το οποίο και καταγγέλλουν κάτοικοι.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μεταφόρτωση απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντ


6 Σχόλια

Οι φαντάροι εκπαιδεύονται για παν ενδεχόμενο, η διέλευση σκουπιδότοπου δεν είναι σπουδαία δοκιμασία. Οι φαραωνικές επαύλεις μάλλον ενοχλήθηκαν.

Νέα σύνθημα για το γήπεδο: Έκανες τη πόλη μας σκουπίδι ρε δημήτρη ρε δήμήτρη... Και νέο σημείο βρώμας και μπόχας και συγκέντρωσης αρουραίων! Ρε πως το κάνεις ρε μανάρι όλο αυτό;

Καινούργια ανακάλυψη και αυτή, να κάνουμε τους δρόμους χωματερές!!! Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν σε κατοικημένη περιοχή να γίνεται μεταφόρτωση σκουπιδιών!!! Πραγματικά παράλογο αλλά που να βρούμε λογική σ'αυτή την πόλη! Να κάνουμε χωματερή το δρόμο, εκεί που δίπλα μένουν τουλάχιστον 10 παιδιά!!! Αν είναι δυνατόν στον άνθρωπο που το σκέφτηκε αυτό! και άπλα σαν σημείωση το σπίτι του κου Τραχανά είναι αρκετά μακριά από την συγκεκριμένη γειτονιά! Θα μπορούσε αν θέλει το χωριό καθαρό να μεταθέτει το χώρο μεταφόρτωσης και σε άλλες γειτονιές ή δρόμους του χωριού!

Πάρτε το χαμπάρι. Τα σκουπίδια ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπιστούν ορθολογικά, το να διαμαρτυρόμαστε όταν τα έχουμε στην πόρτα μας και να αδιαφορούμε εντελώς αν δεν τα βλέπουμε (και δεν τα μυρίζουμε) είναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ. Θα τα; βρίσκουμε πάντα μπροστά μας. Εμείς, οι κάτοικοι Θάνα και Τζίβα ζητήσαμε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Η δημοτική αρχή ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ απέναντι στους κατοίκους.

Για να δούμε ποιά θα είναι η τυχερή γειτονιά που θα μαζευτούν αύριο τα σκουπίδια και θα φάει πάλι όλη τη βρώμα? Γιατί επιτέλους δεν πηγαίνουν στην Αγία Τριάδα. Αλλωστε εκεί έχει γίνει ήδη χωματερή , γιατί να δημιουργήσουμε και άλλες?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.