Σύσκεψη για την Κανονιστική πεζοδρόμων και πλατειών της Τρίπολης

Σύσκεψη για την Κανονιστική πεζοδρόμων και πλατειών της Τρίπολης

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 12:20
5 σχόλια

Την Δευτέρα 29-9-2014, στο γραφείο του Προέδρου Δ.Σ κ. Κακλαμάνου Αναστάσιου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τη Νέα Κανονιστική Λειτουργίας Πεζοδρόμων και Πλατειών. Συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Καπόγιαννης Σωτήριος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος Γεώργιος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης κ. Κοκοσιούλης Ιωάννης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Οργάνωσης Κα Βερβαινιώτη Χριστίνα.

Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το σχεδιασμό της Νέας κανονιστικής, κοινή διαπίστωση είναι η άμεση ανάγκη για την σύνταξη και εφαρμογή αυτής, βάση της Νομοθεσίας που υπάρχει.

Απ’ τη συζήτηση προέκυψε ένα σοβαρό θέμα, σχετικά με τα βεβαιωμένα χρηματικά υπόλοιπα, από παρελθόντα έτη, που υπάρχουν από μέρος επαγγελματιών που κάνουν χρήση κοινόχρηστων χώρων, πλατειών, πεζοδρομίων. Γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, προτάθηκε απ’ τον κ. Κακλαμάνο να γίνει εισήγηση στη Διοίκηση του Δήμου, να αποφασισθεί η άμεση ενημέρωση των Οφειλετών για να κλείσουν οι οικονομικές εκκρεμότητες εντός του Οικ. Έτους 2014. Σε διαφορετική περίπτωση, οι οφειλέτες θα χάνουν κάθε δικαίωμα χρήσης των χώρων αυτών και ανανέωση των Αδειών για ο Οικονομικό Έτος 2015.

Ακόμα, συζητήθηκε ο χαρακτηρισμός των πεζόδρομων, των Πλατειών και των δρόμων και με ποιο τρόπο θα γίνεται η χρήση αυτών που βάση του Νόμου, πρέπε να γίνει.

Εκ Γραφείου Τύπου

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ? ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ , ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ . Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ? Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ? Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΣΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ? ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ?

Δεν είναι ότι παλεύει μόνος του ο Κακλαμάνος, είναι ότι θέλει να έχει το γενικό πρόσταγμα στον Δήμο! Όποιος τον ξέρει το αντιλαμβάνεται ... Έχουμε να δούμε πολλά από τον συγκεκριμένο ... και δεν εννοώ θετικά ...

Να δούμε τι άλλο θα καταστρέψει η νέα δημοτική αρχή σε αυτήν την πόλη? Αρχισε καταστρέφοντας την πόλη με τα σκουπίδια, συνεχίζει με τα τραπεζοκαθίσματα , ποιό θα είναι το επόμενο αυτογκολ που θα βάλει?

ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΕ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ , ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ *** ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.