Γιαννούλη: Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι το καφενείο της γειτονιάς μας (video)

Γιαννούλη: Το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι το καφενείο της γειτονιάς μας (video)

Σεπτέμβριος 23, 2014 - 14:38
13 σχόλια

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτείας Αντωνία Γιαννούλη λίγες ώρες μετά την αποχώρηση διαμαρτυρίας από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης. Η κ. Γιαννούλη μίλησε για τη χθεσινή της αποχώρηση η οποία δεν ήταν στις προθέσεις της όπως είπε, καθώς η συμμετοχή της στα δημοτικά συμβούλια είναι μείζονος σημασίας για το δήμο καθώς το δημοτικό συμβούλιο είναι ένα όργανο το όποιο παίρνει σοβαρές αποφάσεις για το δήμο και τους πολίτες του.

Με πολύ μεγάλη έκπληξη η κ. Γιαννούλη ανακάλυψε ότι το πολύ σοβαρό θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου δεν περιέχεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του ΔΣ και όταν θέλησε να δικαιολογήσει την ψήφο της και την άποψή της ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Κακλαμάνος της έκλεισε το μικρόφωνο αυταρχικά όπως είπε, στερώντας της, την δημοκρατία του λόγου.

Δεν είχα κανένα λόγο να βρίσκομαι στη συνεδρίαση αφού μου αφαίρεσαν το λόγο

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το δημόσιο συγγνώμη του κ. Κακλαμάνου λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να διαφυλάσσει τη δημοκρατία και την ελευθερία λόγου.

Η λύση η οποία έδωσε για το πρόβλημα των απορριμμάτων είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση, με διαλογή στην πηγή, κομποστοποίηση και ανακύκλωση, καθώς το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στον τεράστιο όγκο των απορριμμάτων που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης αλλά έχει να κάνει με το γενικό πρόβλημα των απορριμμάτων.

Δεν δικαιολογείται μία αγροτική περιοχή να παράγει τέτοιους όγκους σκουπιδιών μιας και υπάρχουν ζώα και φυτά είπε κλείνοντας η κ. Γιαννούλη.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιαννούλη: Το ΔΣ οφείλει να διαφυλάσσει την


13 Σχόλια

Με πρόταση του σύντροφου Λάζαρη νομίζω εισαι και στο συμβούλιο του ΦΟΣΔΑ !!!!!!!!!!! αγαπητή Αντωνία, τυχαίο δεν νομίζω, με ποιό σκεπτικό έγινε αυτή η κίνηση, για να μην μιλάς και εκεί, να σου αφερεί και εκεί τον λόγο ο παντογνώστης Τάσος !!!!!!!!!!! σε πρότεινε ο Γιάννης γιατί ξέρεις παρα πολύ καλά το αντικέιμενο !!!! ή για να μην ειναι στο συμβούλιο ο πρώην Δήμαρχος Γιαννης, το καταλάβαμε ποσο καλα το γνωρίζεις το θέμα, ******** ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ 23 ΗΜΕΡΕΣ ΜΙΝΑΝΕ . ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η Κα ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ; ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ Κο ΠΑΥΛΗ; ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ;

Αντωνία μου όταν η παράταξή σου στήριζε Παυλή δεν ήξερες ότι έχετε να κάνετε *** Εστω και τώρα που το κατάλαβες, κάνε αντιπολίτευση και μη δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου, Δεν είναι δυνατό να αφήσετε μία ολόκληρη πόλη σε μία συμμορία ανθρώπων. Είστε όλοι υπεύθυνοι.

Προβοκάτορα, σε ζηλεύω. Κάθεσαι στην τρύπα σου (κλιματισμό έχει;) και πετάς την κοτσάνα σου χωρίς καμιά ευθύνη. Πληρώνεσαι καλά; Έχει μέλλον αυτή η δουλειά; Μήπως σκίζεσαι γιατί αν έρθουν οι αντίπαλοι θα μείνεις άνεργος (και δεν είναι η κατάλληλη εποχή για τέτοια σήμερα);

Αντωνία όταν εσύ και τα συντρόφια σου "βάλατε πλάτη" να βγει ο παυλής δεν το ήξερες ότι θα έχεις να κάνεις με ανίκανους ?

Έτσι είναι κυρα-Τόνια! Όταν τον στήριζες ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ στον δεύτερο γύρο, τώρα έχεις χάσει το δικαίωμα να μιλάς. Τελεία και παύλα. Έμαθες κι εσύ τι είναι τα σκουπίδια, αν και να μου πεις τηλεοπτικά τα ήξερες κι από πριν, στη "Λάμψη" δεν έπαιζες;

ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ (ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ Κ.Λ.Π) ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α .(*** ΚΑΙ ΣΙΑ) ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ!!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΑ. ΑΛΛΑ........... ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ!!!!!!!!!!!!

Η Μαντινειακή Συμπολιτεία είχε ξεκάθαρη θέση πως δεν θα στηρίξει κανέναν στον 2ο γύρο και αυτό τήρησαν όλα τα μέλη της, πλην του Παπαζαχαρία που διαφοροποίησε άκομψα τη θέση του από τη συλλογική απόφαση. Άρα ουδεμία ευθύνη φέρει η κ .Γιαννούλη.

Επειδή πολλοί γράφουν πως η Μαντινειακή Συμπολιτεία στήριξε Παυλή, αυτό είναι προβοκατόρικο ψέμα. Με συλλογική απόφαση και μετά από συνέλευση ξεκαθαρίσαμε πως δεν θα στηρίξουμε κανέναν στον 2ο γύρο. Η πρωτοβουλία του κ. Παπαζαχαρία να βρίσκεται στις ομιλίες του Παυλή ήταν προσωπική απόφαση ενάντια στη συλλογική της Μαντινειακής Συμπολιτείας και μόνο ως έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Πρέπει κάποια στιγμή να έρθει η γκλάσνοστ στα κόμματα, ο Παπαζαχαρίας κάνει ανυπολόγιστη ζημιά στο κόμμα του. Αν εκτιμά κατ' ελάχιστο το μέλλον του κόμματος στο οποίο ισχυρίζεται ότι ανήκει, καλά θα κάνει να αποσυρθεί. Δεν επιτρέπεται να πληρώνουν οι άλλοι τις επιλογές του. Και μετά τον Τασούλη έπονται πολλοί άλλοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.