Επίσκεψη Χρυσής Αυγής Τρίπολης στα χωριά Θάνα και Τζίβα

Επίσκεψη Χρυσής Αυγής Τρίπολης στα χωριά Θάνα και Τζίβα

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 20:44
2 σχόλια

Το Σάββατο 20/9/2014 πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο Τριπόλεως επίσκεψη στα χωριά Θάνα και Τζίβα. Στα χωριά αυτά επικρατεί αναβρασμός λόγω της επιλογής τους από την νέα δημοτική αρχή σαν χώρος αποθήκευσης απορριμμάτων. Και συγκεκριμένα η περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα τους. Οι συναγωνιστές της Τ.Ο Τριπόλεως συνομίλησαν με τους κατοίκους των χωριών,οι όποιοι μας εξήγησαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι χαρακτηρισμένος ως αρχαιολογικός. Ακόμα υπάρχουν καλλιέργειες οι οποίες θα πληγούν από τα σκουπίδια από ενδεχόμενη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα καθώς η περιοχή είναι γεμάτη από πηγάδια. Τέλος θα έχει επιπτώσεις και για την υγεία των κατοίκων. Επίσης έγινε διανομή ενημερωτικού και πολιτικού υλικού και ενημέρωση για τις θέσεις του Κινήματος για τα απορρίμματα και την ανακύκλωση, καθώς και για τις παράνομες διώξεις που συνεχίζονται από τη Χούντα  των σαμαροβενιζέλων.

 

Από την Τοπική

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Χα χα αυτά τα παιδάκια ξέρουν από σκουπίδια και διαχείριση? Δεν πάτε καλά , όλα για το φαίνεσθε γίνονται. Ο Λιάκος που ήταν ετοίμαζε την γιορτή για την Άλωση της Τριπολιτσάς ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.