Τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη (photos)

Τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη (photos)

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 19:54
5 σχόλια

Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο ΟΗΕ στην Τρίπολη. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην στροφή απέναντι από το βενζινάδικο στο ρεύμα των γραμμών τρένου, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο να βρεθεί κάτω από το δρόμο, στις γραμμές του τρένου.

Το θετικό είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, ενώ δυστυχώς παρά τα επανειλημμένα τροχαία ατυχήματα που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο σημείο, άλλα πιο ελαφρά και άλλα πιο σοβαρά, οι οδηγοί συνεχίζουν να περνούν το δρόμο χωρίς να μειώνουν ταχύτητα.

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Η κλήρωση της Ά Αρκαδίας

5 Σχόλια

Δεν γίνεται να γεμίσουμε τους δρόμους με φανάρια. Ο περιφερειακός δεν έχει πολύ μεγάλη κίνηση οχμάτων.΄Ίσως πρέπει να απαγορευτεί στο σημείο αυτό, λόγω της στοοφής, η είσοδος στην κατεύθυνση προς το κόμβο της Σπάρτης από τον απέναντι κάθετο δρόμο. Καλό θα ήταν να τοποθετηθούν και στηθαία, για να μην πέφτουν τα αυτοκινητα στις γραμμές του τραίνου. Στο σημείο αυτό είναι εύκολο να βγείς εκτός δρόμου και να πέσεις στις γραμμές, λόγω της ταχύτητας που έχεις αναπτύξει και της επικύνδυνης στροφής που υπάρχει.

ΕΛΕΟΣ πια. Κόψτε ταχύτητα κ πηγαίνετε σαν άνθρωποι. Πάντα πρέπει ΚΑΠΟΙΟΣ να μασ φοβίζει??? Η φανάρι η πατάω γκάζι κ όποιον πάρει ο χάροσ?

Το να φτιάξουν το δρόμο σε εκείνο το σημείο...την κλίση του δρόμου...ουτε λογος???!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.