Ξανά εκτός λειτουργίας φανάρια στην Τρίπολη

Ξανά εκτός λειτουργίας φανάρια στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 10:28
1 σχόλια

Για ακόμα μία μέρα οι φωτεινοί σηματοδότες σε καίρια σημεία της Τρίπολης δεν λειτουργούν, η πόλη έχει συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες να ζει χωρίς τα φανάρια καθώς μέρα με τη μέρα και ένας διαφορετικός δρόμος δεν υποστηρίζεται από τη βοήθεια των φωτεινών σηματοδοτών.

Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου δεν λειτουργούν τα φανάρια στην οδό Καλαβρύτων αλλά και στην περιοχή της Μεταμορφώσεως. Οι δρόμοι αυτοί είναι πυκνής κυκλοφορίας καθώς είναι οι είσοδοι και οι έξοδοι της πόλης.

Προβληματισμένοι είναι οι οδηγοί  οι όποιοι προσπαθούν να περάσουν τα δύσκολα αυτά σταυροδρόμια αλλά και οι πεζοί μαθητές οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στα σχολεία τους.

Σε επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal με το δήμο Τρίπολης ενημερώθηκε ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται όταν καεί κάποια λάμπα ή ακόμα πιο σπάνια όταν καεί κάποια πλακέτα, όπως είχε γίνει και με τα φανάρια στον κόμβο του Βασιλόπουλο που είχαν μείνει εκτός λειτουργίας για περίπου 20 μέρες.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ *** ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ** ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ??? ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΝΤΕ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο *** ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ !!!! ΓΕΛΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ *** ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.