Εγκαίνια για την έκθεση τροχαίας στην Τρίπολη (photos+video)

Εγκαίνια για την έκθεση τροχαίας στην Τρίπολη (photos+video)

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 14:25
2 σχόλια

Η Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων είναι υπόθεση όλων μας

Τα εγκαίνια της έκθεσης τροχαίας τελέσθηκαν από το Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας στην οποία και παρευρέθησαν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Ζαχαριάς και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ευάγγελος Γιαννακούρας.

Στόχος της έκθεσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στα θέματα οδικής ασφάλειας καθώς και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Την έκθεση διοργανώνουν  η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι εκδηλώσεις κυκλοφοριακού ενδιαφέροντος, θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνουν την έκθεση Τροχαίας στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας και ξενάγηση σε αυτή. Διαλέξεις κυκλοφοριακού περιεχομένου προβολές ταινιών μικρής διάρκειας και εικόνων,  ειδικές ομιλίες  και προβολές  για μαθητές καθώς και τη διανομή ενημερωτικών εντύπων.

Η  Έκθεση Τροχαίας θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί (09.00’ έως 14.00’) αλλά και το απόγευμα (17.00’ έως 20.00’). 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Έκθεση για την πρόληψη τροχαίων


2 Σχόλια

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ... Α Ν Α Ι Τ Ι Ω Σ ...., ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ "ΔΙΑΣ" ΝΑ ΜΗΝ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ.

ασε τα κομμαντα να πιουν ενα καφε ρε ανθρωπε. εσυ δεν κανεις lunch break ή διαλειμμα για τσιγάρο στο γραφείο σου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.