«Θερμό» προβλέπεται το σημερινό ΔΣ Τρίπολης

«Θερμό» προβλέπεται το σημερινό ΔΣ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 22, 2014 - 16:30
3 σχόλια

Απορρίμματα, Βιολογικός και μεταφορτώσεις παντού

Αν και έχει 47 θέματα προς συζήτηση το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, το επίκαιρο και μείζον θέμα των απορριμμάτων δεν αναφέρεται πουθενά ! Σίγουρα η αντιπολίτευση, αν όχι η Δημοτική Αρχή , θα φέρουν το θέμα για συζήτηση .

Διανύουμε την 22η ημέρα από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής και η συγκομιδή των  απορριμμάτων είναι μείζον πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο Δήμο. Ο Δημήτρης Παυλής καλείται να βρει λύση καθώς είναι ξεκάθαρος πως στην Αγία Τριάδα δεν θα ξαναπάει απορριμματοφόρο. Για  Άγιο Κωνσταντίνο και Τουρκοδένδρι ούτε που να ακούνε την εκδοχή οι κάτοικοι  με τους δεύτερους να καταφεύγουν άμεσα στο δικαστήριο και να κερδίζουν προσωρινά μέχρι την εκδίκαση της απόφασης τον Οκτώβριο .

Η Δημοτική Αρχή για να δώσει μία λύση αρχικά ξεκίνησε να κάνει προσωρινή μεταφόρτωση μέσα στο Βιολογικό της ΔΕΥΑΤ προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και τις απίστευτες εκφράσεις από νυν και πρώην Δήμαρχο! Το επόμενο βήμα ήταν η μεταφόρτωση σε δημόσιους χώρους όπου έκρινε ο Δήμος πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο , πρώτος σταθμός ο δρόμος πίσω από το γήπεδο του Παναρκαδικού με τους κατοίκους διαμαρτύρονται από την δυσοσμία …Δεύτερος σταθμός πίσω από τα Ιατρεία του ΠΕΔΥ (ΙΚΑ) . Ο Πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης Τάσος Κακλαμάνος το πήρε «πάνω» του και παραχώρησε το Σαββατοκύριακο το προσωπικό του οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Ναυπλίου χωρίς όμως να γλυτώσει και αυτός τις γκρίνιες.

Σήμερα Δευτέρα απορριμματοφόρα του Δήμου βρέθηκαν πάλι στο Βιολογικό της ΔΕΥΑΤ προκαλώντας πάλι πολλά ερωτήματα για την παρουσία τους εκεί. Ο Βιολογικός έχει κάποιο σκοπό ουσίας για την πόλη και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει αρκετά προβλήματα λειτουργίας στα οποία θα αναφερθούμε στο επόμενο διάστημα, είναι λύση τα πηγαίνουν τα απορρίμματα εκεί;

Αυτή τη στιγμή η πόλη της Τρίπολης λόγω και των ζεστών ημερών ζει για άλλη μία φορά δραματικές καταστάσεις, ανάλογες με τις περσινές.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

το παει κυκλικα το συστημα. τα μμε αυριο να πανε στον παναρκαδικο και να καλυψουν τα μπαζα που θα εχουν μαζευτει εκει

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ξεκινάει ποντάρισμα για το επόμενο σημείο της Τρίπολης που θα βρωμίσει με σκουπίδια ο Δημήτρης Παυλής. Σε λίγο η εταιρεία μας θα στείλει σημεία και αποδόσεις για ποντάρισμα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.