Σε οικόπεδο του προέδρου του ΔΣ Τρίπολης η μεταφόρτωση σκουπιδιών

Σε οικόπεδο του προέδρου του ΔΣ Τρίπολης η μεταφόρτωση σκουπιδιών

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 15:02
46 σχόλια

Αντιδράσεις από τους κατοίκους του Συνοικισμού Κολοκοτρώνη και όχι μόνο

Φαίνεται πως το πήρε προσωπικά κι «επάνω» του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Τάσος Κακλαμάνος και η μεταφόρτωση των απορριμμάτων από το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε να γίνεται στο κατάστημά του στην οδό Ναυπλίου στην είσοδο της Τρίπολης, θέλοντας να δώσει μία λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη τις τελευταίες ημέρες.

Οι κάτοικοι μόλις αντιλήφθησαν το γεγονός αντέδρασαν και κάλεσαν την αστυνομία. Σε επικοινωνία που είχε η πρόεδρος του Συλλόγου «Παναγιά η Γιάτρισσα» κα Λυμπεροπούλου, με τη σύμφωνη γνώμη του ΔΣ του Συλλόγου, καλεί και ρωτά τον κ. Κακλαμάνο πώς πριν λίγα χρόνια έκαναν κοινούς αγώνες με τους κατοίκους της περιοχής για να μην πάνε τα σκουπίδια στη ΒΙ.ΠΕ. τώρα τα φέρνει ο ίδιος μέσα στα σπίτια τους;

Από ότι φαίνεται μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να μην μεταφερθούν σκουπίδια στο Τουρκοδέντρι μέχρι την οριστική απόφαση, όπου και να γίνεται μεταφόρτωση θα υπάρχει αντίδραση των κατοίκων.

Ειδήσεις: 

46 Σχόλια

Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μ@@@@@α που θα σκεφτούνε. Υ.Γ. Υγειονομικό υπάρχει στην Τρίπολη;

Στα 22300 ευρώ που έδωσε χθες ο κ. Παυλής για μίσθωση μηχανημάτων και φορτηγών συμπεριλαμβάνεται και η χρήση του οικοπέδου του κ. Κακλαμάνου;

Χα χα, μα το πρότεινε εχτές σε άλλο σχόλιο ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ-ΠΡΩΗΝ λαι απ ότι φαίνεται τους άνοιξε τα μάτια και εισακούστηκε η πρότασή του, το ποίο σημαίνει ότι ναι μενα αποκλείουν το postal από την ενημέρωση αλλά το παρακολουθούν ανελλιπώς και παίρνουν ιδέες, χε χε...

Για το Τζιουμη που ειναι δίπλα το χωριό του γιατι δε μιλάει κανείς.Ειναι άμοιρος των ευθυνών.Τοσα χρονια στη διοίκηση του Δήμου τι έκανε,τι πρότεινε;ΜΟΝΟ το χωριό του και τιποτα άλλο.Κενος ε ή οχι;;

Μα είναι εικόνα υπεύθυνων δημοτικών αρχών αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες 15 μέρες ή σπασμωδικές κινήσεις που δείχνουν πλήρη πανικό; Μπορεί να είναι τόσο ανίκανοι και ανάξιοι να διευθύνουν ή κρύβουν άλλους σκοπούς που θα φανερωθούν όταν μας έχουν μαγειρέψει στο σωστό σημείο; Κλείνει η Αγία Τριάδα. Γιατί; Ποιος ξέρει. Συζητιέται Άγιος Κωνσταντίνος- Άγιος Βασίλειος - Πέλαγος, πετάνε μπουκάλια (ευτυχώς πλαστικά), αλλάζουν κατεύθυνση και πάνε ανάμεσα Θάνα και Τζίβα, έξω από τις αυλές μας. Έρχεται η προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, ενώ στο μεταξύ τα μαζεύουν άρον άρον από δω κι από κει. Μια ατάκα, "να τα πάρει ο πρόεδρος (συμφορά μας) στο οικόπεδό του" γίνεται πραγματικότητα. Και μέχρι τώρα, πέρα από μερικές δηλώσεις σε οργίλο ύφος προ ημερών, καμία ανακοίνωση από τις δημοτικές αρχές. Αν δεν υπάρχουν μυστικοί σκοποί πίσω από όλο αυτό το ρεζίλι, πρέπει να παρέμβει η ιατρική επιστήμη.

Καλά βρε παιδιά με τα 22300 ευρώ των ανεθέσεων στα φορτηγά πλήρωνε την αγία τριάδα για άλλους 8 μήνες προς τι λοιπόν το έξοδο αυτό? Ο Παυλής μιλούσε για κακοδιαχείριση στον Σμυρνιώτη αυτός τώρα τι κάνει? Μας χρεώνει για την πλάκα του 22300 ακόμα ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

Είναι γνωστό και συχνό φαινόμενο ότι κάποιες φορές τα σκουπίδια (κάτω από συνθήκες έντονης ζέστης και ήλιου ή από πεταμένα μισοάδεια γκαζάκια) να αυτοαναφλέγονται. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν κατά λάθος ανάψουν αυτά τα σκουπίδια φωτιά, δίπλα ακριβώς στις αντλίες πετρελαίου και στις αποθήκες καυσίμων του Κακλαμάνου. Μιλάμε για εκρήξεις και φωτιά που θα τινάξουν στο αέρα όλα τα διπλανά σπίτια του Συνοικισμού Κολοκοτρώνη. Να παρέμβει άμεσα η αστυνομία γιατί θα καεί όλος ο Συνοικισμός !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ, ΝΑ ΠΑΕΙ ***ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ **. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ ΚΑΙ *** ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ. **Ε ΚΑΙ ** ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......... Υ.Γ. (Θα σας υποβάλω μήνυση γιατί μου κλέψατε την ιδέα. Εγώ το σκέφτηκα πρώτος να πάνε τα σκουπίδια στου Κακλαμάνου, δεν θα μου κλέψετε εσείς τη δόξα...)

Θυσία έγινες τασούλή , θυσία και εμείς αντί να σε ευγνωμονούμε σε κραζουμε και απο πάνω !!! Εύχομαι να μην πάρουν φωτιά τα σκουπίδια που μάζεψες στο πρατηρίο σου αλλιώς δεν μας σώζει ούτε ο σωτηράκης με την πολιτική προστασία.

Ο χώρος του βενζινάδικου δεν έχει καμία άδεια για εναπόθεση σκουπιδιών. Να παρέμβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, η αστυνομία, το υγειονομικό, η Πυροσβεστική και η Εισαγγελία. Υπάρχει άμεσος κίνδυνος για πρόκληση πυρκαγιάς στο χώρο από αυτανάφλεξη των σκουπιδιών και αν πέσει έστω και μία σπίθα στις αντλίες καυσίμων θα γίνει έκρηξη και μπορεί να θρηνήσουμε θύματα. Ο *** είναι επικίνδυνος. Να διώξει τώρα!!! τα σκουπίδια από τις εγκαταστάσεις .

22.300 ευρωπουλάκια για τις αναθέσεις του Μήτσιου για φορτοεκφορτώσεις μέσα στο οικόπεδο του Τάσιου. Και αν πάρουν φωτιά τα σκουπίδια δίπλα στις βενζίνες του Τάσιου, δε θα μας φτάσουν ούτε 10 εκατομμύρια € για αποζημιώσεις. Ρε τα σκεφτήκατε πολύ όλα αυτά που κάνετε, ή θέλει και ο Κακλατάσιος να πάρει καμιά αποζημιωσούλα ????

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ?????? ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ???? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ???? ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ????

Οπότε , σύμφωνα με την άλλη λύση που έπεσε από κάποιον φίλο , σε άλλο σχόλιο,η επόμενη τοποθεσία θα είναι το κακούρι

Η έντονη ζέστη και οι ακτίνες του ήλιου περνώντας μέσα από σπασμένα γυαλιά από μπουκάλια και σε συνδυασμό με κουτιά από εντομοκτόνα υπό πίεση, μισοάδεια γκαζάκια και άλλα εύφλεκτα υλικά που όλοι μας πετάμε στα σκουπίδια, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουν φωτιά τα σκουπίδια από μόνα τους. Σκεφτείτε να υπάρχουν ακριβώς δίπλα και καμιά εικοσαριά τόνοι καύσιμα βενζίνη & πετρέλαιο, τι ωραίο πυροτέχνημα θα φτιάξουν όλα αυτά μαζί !!!!!!

Όλοι εσείς λέτε για την αγία τριάδα αλλά δεν έχτε έρθει να δείτε που ρίχνουν τα σκουπίδια.Το ξέρετε οτι δίπλα ακριβώς έχουν φυτέψει πατάτες,καλαμπόκια και πολλά άλλα κηπευτικά. Εσείς και τα παιδιά σας τα τρώτε. Καλή σας όρεξη.

Δε ντρεπόμαστε ρε..... Έχετε όλοι άποψη και μιλάτε. Η θητεία του Γισννου στοιχησε δύο εκατομμύρια ευρώ για τα σκουπίδια. Κι εσείς μιλάτε χαζομάρες. Όσο για τον Τάσο απέδειξε ότι έχει μπαλάκια τεράστια.

Τα ...τεράστια μπαλάκια του *** Όσο για τα δύο εκατομμύρια του Γιάννου αυτοί έδωσαν για να κάνουν βόλτα τα σκουπίδια δύο μέρες όσα δίνει ο Γιάννος για τα αποθηκεύει και να τα μεταφορτώνει οκτώ μήνες.

μονο που δεν το σκεφτηκε μονος του. Περιμενε να το δει γραμμενο σε σχολιο για να το κανει. Οποτε δεν είναι τεραστια, αλλα "ΚΛΕΜΕΝΑ" τα μπαλακια...

Κάτοικοι του Συνοικισμού ξεσηκωθείτε !!! Είδατε πως μόνο με τη φωνή μπορεί να γίνει κάτι (όπως στο Θάνα-Τζίβα). Όχι τα σκουπίδια έξω από τα σπίτια μας !!! Όχι δίπλα σε τόνους από καύσιμα !!! Την δική τους ανοησία και αχρηστία δεν θα την πληρώσουμε εμείς. Αφού εκλέχθηκαν, να κόψουν τον σβέρκο τους να βρουν μια ασφαλή λύση για τα σκουπίδια !!! Όλοι στο δρόμο τώρα...

"ΠΗΓΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ" γράφει κάποιος θέλοντας να δώσει τα εύσημα στον Κακλαμάνο . Πόσες ακόμα μπαρούφες θα δούμε από αυτούς τους τυχάρπαστους ανθρώπους. Πήγε τα σκουπίδια σε μια ολοκληρη γειτονιά-συνοικία , δίπλα σε γνωστό s/m της πόλης και δεν έχει ανοίξει μύτη γιατί? Τι περιμένετε υπηρεσίες της περιφέρειας να γίνει πρώτα καμιά φωτιά, να αρρωστήσει κανείς από τα ποντίκια που θα κόβουν βόλτες στο βενζινάδικο του τασούλη?Αύριο είναι Κυριακή η Φυλή δεν νομίζω να δουλεύει θα μείνουν δηλαδή σχεδόν 2 μέρες στο οικόπεδο-δωρεά του Τάσου με συνέπειες μη προβλέψιμες για την υγεία των εκεί κατοίκων.ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ εγώ λέω να σου στήσουμε σύντομα ανδριάντα ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!

Μόνο οι μάχες που δεν δίνονται είναι αυτές που δεν κερδίζονται. Εγώ, κάτοικος Θάνα, εκφράζω την ανεπιφύλακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μου στους κατοίκους του συνοικισμού, όπως και σε αυτούς της Αγίας Τριάδας και όλους τους Τριπολιτσιώτες που τόσες μέρες τρώνε στη μούρη τα σκουπίδια για τα παιχνίδια των "αρχόντων". Όλοι όμως πρέπει να αναπτύξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι στο βασικό πρόβλημα της αντιμετώπισης των σκουπιδιών, να εμποδίσουμε με τη στάση μας τη διαπλοκή με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα, να πιέσουμε τους αρμόδιους να πάρουν ορθολογικές αποφάσεις, αλλιώς όλοι με τη σειρά μας θα υποστούμε την υποβάθμιση της ζωής μας και τους κινδύνους. Η άγνοια του προβλήματος εμποδίζει τη λύση του.

Κάτοικοι όλων των περιοχών της πόλης και των διαμερισμάτων ξεσηκωθείτε !!! Τα σκουπίδια, να βρουν τρόπο να εξαϋλώνονται !!!! Δεν είναι κατάσταση αυτή !!!!

Αυτά τα σκουπίδια δεν έχουν καθόλου τσιπα πάνω τους, γιατί δεν αυτο διαλύονται μόνα τους να γίνουν αέρας κοπανιστός; Ρε αλάνια κανένας δε θελει να πανε τα σκουπίδια κοντά στο χωριό του αλλά από όλους αυτούς που αντιδρούν κανένας δε δίνει λύση. Όλοι αυτοί οι πονηροί ( του πρώην δημάρχου) μπορούν να μας πουν πότε θα φύγουν αυτοί οι χιλιάδες τόνοι σκουπίδια από την Αγία Τριάδα; Αίσχος ρε καταστρέψατε άλλη μια περιοχή .

Σκουπιδοφάγε, αρμόδιοι είναι οι δημοτικοί άρχοντες, αν εγώ βγω να προτείνω λύση θα μου απαντήσουν ότι δεν μου πέφτει λόγος, το παιχνίδι είναι οργανωμένο με τρόπο που βάζει τους πολίτες στη γωνία. Μη λες βλακείες λοιπόν.

Για τον προβοκάτορα. Οι πολίτες χαρακτηρίζονται από τη θέση που παίρνουν απέναντι στην εξουσία: την εποχή της χούντας θα ήσουν χουντικός, τώρα είσαι με το Σαμαρά, στα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού θα ήσουν με τον Στάλιν, μετά με τον Κρούτσεφ και θα έβριζες τον Στάλιν, στη συνέχεια με τον Μπρέζνιεφ βρίζοντας τους προηγούμενους, μέχρι να γίνεις οπαδός του Γιέλτσιν και τώρα του Πούτιν, Σίγουρα έχεις εξασφαλισμένη καριέρα γεμάτη κίνηση και δράση. Δεν κινδυνεύεις ποτέ από ανία.

Χαίρομαι που αυτή η πόλη έχει αυξημένα αντανακλαστικα σε θέματα περιβαλλοντος οικολογία ς και συνείδησης . Αλλά που εισασταν όλα αυτά τα χρόνια ρε πακηκαροι και κυρατσες που γινόταν πάρτι σε όλα τα επίπεδα? Σμυρνιωταιοι έχετε κάνει ήδη τεράστια ζημιά στο π περιβάλλον στην οικονομία στην κοινωνία μας. Γιάννο μη γίνεσαι και άλλο καραγκιόζης

Φίλε, πήγαινε βγάλε τα κολωνάκια πρώτα και μετά έλα ξαναγράψε κάτι. Μετά σου λένε για την γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο. Εδώ ο συνδυασμός Παυλή θα ξεριζώσει ίσα και με 40 κολωνάκια. Μιλάμε για έργο κύριοι, όχι αστεία. Γρήγορα τα κολωνάκια. Γρήγορα. Τώρα αμέσως. Μην καθυστερείς. Και άσε μας εμάς να μας τσούζει. Τέτοιοι είμαστε, αχάριστοι. Να έχουν εκλέξει οι σοφοί δημότες τέτοιο συνδυασμό, να κάνει τέτοιο έργο κολοσσό όπως τα κολωνάκια και εμείς να κριτικάρουμε. Ντροπή μας. Ακόμα εδώ είσαι; Δεν τα ξεβίδωσες τα κολωνάκια;

Παπαγαλάκια του Παυλή & του Κακλαμάνου βλέπω ότι τώρα πλέον σας τσούζει πολύ το πρόβλημα με τα σκουπίδια εεεεεε???? Γιατί όμως σας τσούζει ρε παιδιά, αφού ο αρχηγός σας ο Παυλής βροντοφώναζε προεκλογικά ότι έχει έτοιμη τη λύση για τα απορρίμματα στο τσεπάκι. Τώρα λοιπόν γιατί τα πάει τα σκουπίδια μία απο'δω και μία απο'κει βρωμίζοντας τις γειτονιές της πόλης ??? Ξεφτιλιστήκατε μόνοι σας, αλλά τουλάχιστον μην βάζετε σε κίνδυνο τους κατοίκους του Συνοικισμού !!!

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: "Παυλής - έτοιμη λύση στο τσεπάκι - καθόλα νόμιμη". 1) Άγιος Κωνσταντίνος στο οικόπεδο του Πολωνού, δίπλα στο αεροδρόμιο !!!. 2) Τουρκοδέντρι μεταξύ Τζίβα και Θάνα, 250 μέτρα από τα σπίτια !!!. 3) Δρόμος όπισθεν γηπέδου του Παναρκαδικού, μέσα στην Τρίπολη !!!. 4) Δρόμος όπισθεν των ιατρείων του ΙΚΑ, ακριβώς δίπλα σε ασθενείς και συνταξιούχους !!!. 5) 23.000 € για απευθείας αναθέσεις, για το προσωρινό μάζεμα σκουπιδιών !!!. 6) Χώρος στο πρατήριο καυσίμων του Κακλαμάνου, δίπλα σε βενζίνες, σουπερμάρκετ & σπίτια !!!. Κοιτάξτε φίλοι συμπολίτες πόσες "νομιμο-παράνομες" λύσεις έδωσε για τα σκουπίδια ο δήμαρχος παυλής μέσα από το τσεπάκι του... (όχι μία, αλλά έξι [6] !!!!!!!!!!!!!!) Η μία καλύτερη από την άλλη!!!! Τώρα αν στην τελική γίνει και μπουρλότο το πρατήριο μαζί με τα παρακείμενα σπίτια..., αυτό θα είναι μία άλλη πολύ ωραία ιστορία!!!!!!

Ανακοίνωση !!! Παρακαλούνται όλοι οι επαγγελματίες πελάτες που θα πάνε τη Δευτέρα το πρωί να εφοδιαστούν προϊόντα από το γνωστό υπερκατάστημα-σουπερμάρκετ Cash &... να προσέξουν μπαίνοντας στο χώρο, γιατί θα χρειαστεί να κάνουν ελιγμούς ζικ-ζακ ανάμεσα από πολλούς ανοιχτούς κάδους με τόνους σκουπιδιών, πριν καταφέρουν να φθάσουν στην είσοδο του καταστήματος. Επίσης να είναι απαραιτήτως όλοι εφοδιασμένοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες λόγω έντονης δυσοσμίας και να μην πετάξουν αποτσίγαρα γιατί υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Ευχαριστούμε πολύ και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που θα υποστείτε από τον νέο μας σκουπιδότοπο μπροστά από το κατάστημα.

«ΠΗΓΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ», γράφει το γνωστό και μη εξαιρετέο *****, επειδή ο Κακλαμάνος έβαλε όλο το σκουπιδαριό μέσα σε κοντέινερ τα οποία παρέταξε έξω από το βενζινάδικό του στη Ναυπλίου...Με μια διαφορά όμως...Ότι εκεί δεν είναι το σπίτι του, είναι τα σπίτια των δημοτών ενός ολόκληρου συνοικισμού, τους οποίους ο κ. Κακλαμάνος έγραψε κανονικά στα «τεράστια μπαλάκια» του, που έγραψε κι ένας σχολιαστής, που προφανώς του τα ***, για να γνωρίζει το μέγεθός τους...Όντως, είναι τεράστια...Μάλλον για να γράφει εκεί τους δημότες της Τρίπολης και τις ανάγκες τους...Πραγματικά, όπως επισημαίνει το γνωστό ***, «αξίζει πολλά συγχαρητήρια η κίνηση του κ. Κακλαμάνου»...Εύγε...Και εις ανώτερα...

Ο Σμυρνιώτης επειδή έκλεισε η χωματερή , αναγκάστηκε να στοιβάξει τα σκουπίδια κοντά στην Αγία Τριάδα που είναι το νεκροταφείο, δηλ. σε ένα μόνο σημείο, όπου με όλο το σεβασμό που έχουμε στους νεκρούς, αυτοί τουλάχιστον δε κινδυνεύουν από αρρώστιες και μυρωδιές. Ο νέος δήμαρχος και αντιδήμαρχος φροντίζουν να βρωμίζουν όλη την πόλη και να πηγαίνουν κοντά σε σπίτια, σε σχολεία, σε ασθενείς. Συγχαρητήρια , αλλά κάθε λογικός άνθρωπος μάλλον την πρώτη λύση θα διάλεγε.

Σιγα μην εχει καυσιμα,αλλωστε δεν ειναι δικο του το πρατηριο μπροστα.Μονο το πετρελαιο θερμανσης εχεις ο Τασος και αυτό δεν εχει ξεκινησει ακομα η διακινηση του.

Πρέπει πρώτα να διαβάσει ο Παυλής κανέναν ισολογισμό του δήμου , γιατί ποτέ δε δόθηκαν 2εκατ. για σκουπίδια. Αυτό είναι λάσπη, όπως και τόσα άλλα που έλεγε τόσο καιρό ο Μήτσος. Για το ποιος έκανε οικονομία στο δήμο φάνηκε από τον πρώτο μήνα. Ο Κος Παυλής διπλασίασε το κόστος μεταφοράς των απορριμάτων μέσα σε μία μέρα. Αρα με τη λογική που πηγαίνει ο Μήτσος, αυτός θα δώσει 4 εκατ.

Την λύση θα την δείτε σε λιγο καιρό! Όσο για τα 22000 € που λέει η μελέτη ειναι αν χρειαστούν και ειναι το ανώτερο πόσο που θα καταναλωθεί για τις βρωμιες που άφησε ο Σμυρνιωτης και τις 24000€ που χρέωνε τους δημότες κάθε μήνα στην Αγ. Τριάδα αλλά και τους 60000 τόνους που μας άφησε σαν λαφηρο εκει!!!!αντε γεια σας γιατί σας τσούζει.....

Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος πήρε πολλά συγχαρητήρια (αλλά μόνο από μέλη της παράταξής του)Λυπάμαι που βλέπω άτομα να επιδοκιμάζπυν τέτοιες κινήσεις , έχει χαθεί η αίσθηση του λογικού και όλα αυτά μόνοσε ενα μήνα. Και όσο για τα άλλα site , ειναι γεγονός ότι και αυτα διαβάζουν arcadiaportal και ψάχνουν τρόπο να μαζέψουν κανένα χρήστη με τα άρθρα τους. Έχουν ονομάσει το μαύρο άσπρο

Εχουν πιάσει φωτιά στα πληκτρολόγια των σπογγοκολάριων και των δυο μεγάλων παρατάξεων του δήμου για να μας πείσουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Η ουσία όμως είναι ότι έχετε καταφέρει να τελευταία χρόνια να μας τρώει η βρώμα., για αυτό και είσαστε άχρηστοι όλοι σας.

Τα 22300 ευρώ ήδη καταναλώνονται αγαπητή ανώνυμη των 15:02 εκτός κι αν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που μαζεύουν με τα φορτηγά τους από εχθές το κάνουν ΔΩΡΕΑ στον δήμο και στον παυλή.Το θέμα έιναι ότι οι ώρες που έχουν για να δουλέψουν (άλλοι 25 και άλλοι 50) κοντεύουν να τελειώσουν , από την γειτονία μου δεν έχουν περάσει , τα σκουπίδια στοιβάζονται στον Κακλαμάνο και ο Σμυρνιώτης είχε φροντίσει με 3000 ευρώ το μήνα να υπάρχει χώρος για απόθεση και μεταφόρτωση των σκουπιδιών. Άρα αυτές τα 22300 ευρώ έφταναν για 8 μήνες στην αγία τριάδα .Όσο για τον όγκο των 60000 τόνων μάλλον βλέπεις όνειρα γιατί δεν ξέρεις πόσος είναι και το λες για να μας εντυπωσιάσεις , σίγουρα αυτοί οι τόνοι που είναι στην αγία τριάδα μαζί με τους καθημερίνους τόνους (αν φυσικά μαζεύονταν καθημερινά) ήταν αρκετοί να μεταφερθούν ΟΛΟΙ στην Φυλή και φυσικά από τον Σμυρνιώτη ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ . ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ *** ΠΑΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!

δεν πιανομαστε πουθενα πριν λιγες μερες φωναζαμε να τα παει σπιτι του ο Παυλής κα ιτωρα που ο Κακλαμανος τα βαζειστην πορτσ του να δωςσει προσωρινη λυση παλι μας πειραζει.τι σε νοιαζει εσενα κα Λυμπεροπουλου που ταζχει στο οικοπεδο του και τα μεταφορτωνει εφοσον καθε τρεις μερες τα μεταφορτωνει? τα προτιμας σπιτισου κρατησε τα εκει γιαεγω δεν τα θεπω σπιτι μου που γεμισε ο δρομος και δεν μνπορω να περασω με μωρο παιδι.δεν τολμω να το βγαλω λιγο στο μπαλκονι να παιξει. ε ημαρτον πια ολοι μας φταινε.εβγαλε την ουρτσ του ο Σμυρνιωτησ απεξω και προχτες εκανε και κυρηγμα στον Παυλη.ουστ ολοι σας πια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.