Τροχαίο μπροστά από το 4ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης (photo)

Τροχαίο μπροστά από το 4ο Δημοτικό σχολείο Τρίπολης (photo)

Σεπτέμβριος 21, 2014 - 18:39
18 σχόλια

Έχει χαθεί το μέτρημα των συμβάντων στη συγκεκριμένη διασταύρωση 

Για ακόμα μία φορά τροχαίο συνέβη έξω απ' το κτίριο του 4ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης την Κυριακή το απόγευμα. Επανειλημμένως έχουν γίνει καταγγελίες για το συγκεκριμένο σημείο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι που να βοηθά στην αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων.

Η παραβίαση του ΣΤΟΠ στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνό φαινόμενο, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, με αποτέλεσμα το τελευταίο χρονικό διάστημα να προκαλούνται ατυχήματα. Το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο αφού διέρχονται και μικρά παιδιά λόγω του σχολείου, γι’ αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

Το σημείο πλέον αποτελεί ντροπή για την πόλη. Έχουν γίνει τα τελευταία 2 χρόνια που δόθηκε προτεραιότητα στη μπακοπούλου δεκάδες τροχαία πολλές φορές με τραυματίες. Αίσχος!!! Επιτέλους κάτι να γίνει. Ναι υπάρχει στοπ και θα αρχίσουν πάλι να γράφουν πόσο οι πολίτες της Τρίπολης δεν τα παρατηρούν. Αλλά συνέχεια γίνονται τροχαία. Ας δοθεί πλέον ένα τέλος σε αυτό το σίριαλ. Έχουν τρακάρει ένα σωρό συμπολίτες μας και δεν γίνεται τίποτα. Το σημείο είναι σχεδόν στο κέντρο της πόλης. ΝΤΡΟΠΗ

συγγνωμη κιολας,αλλα επειδη μερικοι βλακες πενρανε ετσι το στοπ πρεπει να κανει κατι καποιος; εδω στην τριπολη ολοι το παιζουν ασσοι στην οδηγηση.. τα σηματα ειναι απλα για τους εκπαιδευομενους οδηγους. οι υπολοιποι προφανως τα προσπερνανε.

ετσι παντου φαναρια..σε καθε διασταυρωση φαναριαααα...ακομα και στις ευθειες εχουμε (δες στην πλατεια αρεως το αχρηστο φαναρι)

Ναι ρε αλάνια. . . Γιατί αν βάλουν φανάρια δεν θα τα παραβιάζουν κ δεν θα τρακαρουν!! Ίσα με το κεφάλι τους είναι το ΣΤΟΠ... Ποοοοσο να το κάνουν πια? Οδηγική παιδεία μας λείπει στην Τριπολάρα...

Η συχνότητα των τροχαίων στη συγκεκριμένη διασταύρωση πρέπει επιτέλους να απασχολήσει επιτέλους τους αρμοδίους. Όλη η περιοχή γύρω από το δημοτικό καθώς και οι γονείς των μαθητών ανησυχούν συνεχώς.

Δηλαδή εκτός από Stop, τι άλλο να γίνει; Να μπουν και φανάρια επειδή κάποιοι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ από οδήγηση; Η παραβίαση STOP είναι ένα από τα σοβαρότερα παραπτώματα του ΚΟΚ. Φαίνεται και στην φωτογραφία το STOP καθαρότατα. Ούτε δέντρο το καλύπτει, ούτε τίποτα. Η ευθύνη είναι 100% των οδηγών που το παραβιάζουν.

Ωραία ας ελπίσουμε λοιπόν να έρθει η επιφύτηση του Αγ. Πνεύματος στους οδηγούς της Τρίπολης μήπως και σταματήσουν τα ατυχήματα στη συγκεκριμένη διασταύρωση γιατί άλλη λύση δεν προτείνεται από τους περισσότερους. Να δώσουμε και οδηγίες στους εξεταστές οδήγησης να κόβουν περισσότερους μήπως και ανέβει το επίπεδο οδήγησης στην πόλη. Μέχρι τότε ας μετράμε πόσα ακόμα ατυχήματα θα γίνουν να δούμε πόσο θα γράψει το κοντέρ.

Νομίζω η μόνη λύση είναι να παραφυλάει κάποιος τροχονόμος (η κάμερα) και να μοιράζει κλήσεις. Αμέσως θα μειωθούν οι απρόσεκτοι.

γιατι να χρειαζονται φαναρια? επειδη ο καθενας το παιζει μαγκας και περναει το στοπ? μαθετε πια να οδηγατε? θεοστραβοι πια.

Έχει στοπ...Το είπαμε...αλλά γίνονται ατυχήματα!!! Συνέχεια...Μήπως να γίνει και κάτι άλλο εκτός να συζητάμε πως οδηγούν στην Τρίπολη. Γιατί δεν γίνονται με τέτοια συχνότητα τρακαρίσματα και σε άλλα σημεία! Μιλάμε για σημείο έξω από σχολείο κάτι πρέπει να γίνει. Επιτέλους

Βλέπω ότι ασχολείστε με παραβιάσεις του ΚΟΚ, με βανδαλισμούς κτηρίων, με επιλεκτικές κλήσεις και διάφορα άλλα φαιδρά της πόλης, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ, το λύσατε το πρόβλημα;

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 22/09/2014 - 17:32 Κάθε πρόβλημα έχει τη δική του σοβαρότητα, λεβέντη...Επειδή δηλαδή υπάρχει το πρόβλημα με τα σκουπίδια, όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε, θα πρέπει να τα αγνοούμε, κατά τη γνώμη σου; Δεν μας λες, εσύ το έλυσες το πρόβλημα ή σου τρώει πολύ χρόνο να γράφεις *** στα sites; Στην τελική, εσένα τί σε βάλαμε, βεληγκέκα στ' *** μας; Άει σιχτίρ', προφέσορες του πληκτρολογίου όλοι σας...

Ναι, ρε Get a life soon, δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω, διαβάζω κιόλας ότι το Δ.Σ. απόψε προβλέπεται θερμό λόγω των σκουπιδιών αν και δεν περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη και είπα να σας ρωτήσω για "έγκυρη" πληροφόρηση". Γι' αυτό ταλαιπωρώ το πλυκτρολώγοιο (πώς γράφεται, μωρέ, το "α", με άλφα;)!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.